Dr. Bihal Gabriella Dr. Bihal Gabriella Szülészet-nőgyógyászat

Dr. Bihal Gabriella

Dr. Bihal Gabriella

Szülészet-nőgyógyászat

Szegeden születtem, gimnáziumi és egyetemi tanulmányaimat is ott folytattam.

1996-ban szereztem általános orvosi diplomát a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. Már első éves hallgató koromban elköteleztem magam a szülészet-nőgyógyászat mellett. A negyedik évfolyamtól kezdve diákkörösként tevékenykedtem a szegedi Női Klinikán Prof. Dr. Pál Attila vezetésével. Mellette szerettem bele az ultrahangdiagnosztikába, amit azóta is folyamatosan művelek és fejlesztem tudásomat.

2001-ben tettem szakvizsgát szülészet-nőgyógyászatból.

Különös figyelmet szentelek a magzati szív vizsgálatának, ehhez Prof. Dr. Hajdú Júliától, Dr. Ladányi Anikótól és Dr. Timmermann Gábortól kaptam nagy segítséget és lehetőséget. 1996. óta a ceglédi Toldy Ferenc Kórházban dolgozom a Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályon.

2017. nyarán csatlakoztam a Genium Magzati Orvostudományi Központ csapatához, itt főként genetikai ultrahangvizsgálatokat végzek, de általános szülész-nőgyógyászként is szívesen segítek a hozzám fordulóknak.

3 gyermekünk és 3 kutyánk van, a szabadidőmet igyekszem tartalmasan velük tölteni: kirándulunk, utazunk, lovagolunk, síelünk, társastáncolunk, mozizunk, színházba járunk, barátozunk, meglátogatjuk a 95 éves nagymamámat és a többieket is.

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Visszahívást kérek