Dr. Gyurkovics Bence Dr. Gyurkovics Bence Szülészet-nőgyógyászat

Dr. Gyurkovics Bence

Dr. Gyurkovics Bence

Szülészet-nőgyógyászat

„Számomra akkor vált bizonyossá, hogy a szülészet-nőgyógyászatnak szeretném szentelni a mindennapjaimat, amikor előszőr volt lehetőségem – akkor még csak kívülállóként – végig kísérni a szülés csodáját. Annál felemelőbb élményt nem tudok elképzelni, mint amit egy pár átélhet, amikor igazán családdá válik” – vallja dr. Gyurkovics Bence.

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végzett 2015-ben, szülészet-nőgyógyászat szakvizsgát 2020-ban tett, kiváló eredménnyel.  

2015 és 2020 között a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet szülészet-nőgyógyászati osztályán dolgozott. Az ország egyik kiemelt nőgyógyászati onkológiájának orvosaként sikerrel sajátította el a laparoszkópos nőgyógyászati műtéti technikákat, melyekben rutint is szerzett. Több száz egészséges újszülött világrajöttét kísérte odaadó gondoskodással.  

Állandó résztvevője a szülészet-nőgyógyászat tudományos életnek, szakmai kongresszusoknak, szakmai továbbképzőnek. Kiemelet előadásai: Méhtest daganatok és korszerű kezelésük, Myoma uterinek álcázott molaterhesség. 

2021-től a TritonLife Csoport orvoscsapatának tagja (TritonLife Róbert Magánkórház, TritonLife Medical Center Genium), a szülészeti és nőgyógyászati praxison kívül főként az asszisztált reprodukció (meddőségi kezelések), laparoszkópos sebészet és az endometriózis kezelésével foglalkozik.

Egy évet élt angol nyelvterületen – az Amerikai Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban –, kiváló angol nyelvtudásának köszönhetően sikerrel lát el nemzetközi pácienseket.

„Nőgyógyászatban a páciens számára a legkisebb megterhelés elvét vallom, s a gyógyulás folyamatát empatikus hozzálással, odafigyelő magatartással és szakmai tudásom legjavával igyekszem segíteni” – vallja.

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Visszahívást kérek