Dr. Imre Ruben Dr. Imre Ruben Szülészet-nőgyógyászat

Dr. Imre Ruben

Dr. Imre Ruben

Szülészet-nőgyógyászat

Diplomámat 2010-ben a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem summa cum laude minősítéssel. Az ezt követő hét év alatt a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán szereztem nagy gyakorlatot és széleskörű tapasztalatot a szülésvezetés és az operatív nőgyógyászat (hasi-, hüvelyi és laparoszkópos műtétek) területén.

A klasszikus szülészet-nőgyógyászat, terhes gondozás, valamint szülés vezetés mellett, a meddőség komplex kivizsgálása és kezelése a fő érdeklődési területem. Ezen a területen, tapasztalatomat és gyakorlatomat, egy hazai magán meddőségi központban végzett munkám során szereztem. Nem csupán a vágyott várandósság hiánya, hanem sikertelen terhességek, ismétlődő vetélések esetén is érdemes meddőségi szakemberhez fordulni, a részletes kivizsgálás és megfelelő kezelés érdekében. Keressenek bizalommal!

Operatív nőgyógyászati és szülészeti tevékenységemet a TritonLife Róbert Magánkórházban végzem.  Szülészeti tevékenységem során a célom egy páciensközpontú, bizalmi alapú, minőségi orvos-beteg kapcsolat kialakítása, a legmagasabb szintű szakmai háttér biztosítása mellett, melyre a számtalan elégedett páciensem a bizonyíték.

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Visszahívást kérek