Dr. Komjáti Klaudia

Urológia

A vizeletkiválsztó rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső) és a férfi nemi szerveket (hímvessző és here, mellékhere, herezacskó) érintő panaszok esetén várom pácienseimet. Legyen szó hirtelen panaszokról, régóta fennálló panaszokról vagy csupán szűrővizsgálatokról – foglalja össze dr. Komjáti Klaudia.

Teljes bemutatkozás

A vizeletkiválsztó rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső) és a férfi nemi szerveket (hímvessző és here, mellékhere, herezacskó) érintő panaszok esetén várom pácienseimet. Legyen szó hirtelen panaszokról, régóta fennálló panaszokról vagy csupán szűrővizsgálatokról – foglalja össze dr. Komjáti Klaudia. A korábbi vizsgálatai eredményekkel érkező, jelenleg is terápiában vagy követésben részesülő pácienseket is várom, akik számára terápiás tervek áttekintése, másodvéleményezése szükséges. A jó orvos-beteg kapcsolat elengedhetetlen az állapotjavuláshoz, panaszmentesség eléréséhez. A gyógyulás záloga továbbá a helyesen felállított és vizsgálati eredményekkel alátámasztott diagnózis, a páciensre illesztett terápia, annak betartása és a beteg korrekt követése, időszakos orvosi ellenőrzése – vallja a fiatal urológus.

Dr. Komjáti Klaudia 2016-ban szerzett orvosi diplomát a Szegedi Tudományegyetem Orvostudományi Karán. Az urológia iránti érdeklődése már egyetemi hallgatóként elkezdődött, urológiai szakképzését a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktatókórház urológia osztályán végezte. Szakképzése során 1 évet töltött a Semmelweis Egyetem Urológia klinikáján is, 2022-ben tett sikeres szakvizsgát urológiából.

Az elmúlt években az alapvető általános urológiai betegségekkel, ezek konzervatív, illetve műtéti megoldásával kapcsolatban szereztem széleskörű tapasztalatot – meséli munkájáról dr. Komjáti Klaudia. A klasszikus „nyitott” urológiai sebészeti beavatkozásokon túl endoszkópiás eljárásokkal,  minimálinvazív technikákkal is foglalkozom. Mind a sürgősségi urológiai kórképek ellátásában, mind a szoros kontrollt igénylő komplikált és hosszú utánkövetést igénylő esetek követésében ismereteket és személyes tapasztaltot szereztem gyógyító munkám során – teszi hozzá Komjáti doktornő.