Általános csecsemő- és gyermekgyógyászat videós konzultáció

Elérhető időpontok: 

Orvos: Dr. Lakos Gábor

Videó konzultációnkat online előre utalással vehetik igénybe. Rendszerünk közvetít Ön és az orvos illetve segítő szakember között, hívása közvetlenül szakemberünk telefonján vagy számítógépén landol. Orvosunk ugyanúgy kikérdezi a kis beteg panaszairól, kórelőzményekről, tünetek összességéről, lehetőségekhez mérten differenciáldiagnosztikát végez, hasznos tanácsokkal látja el, szükség esetén receptet ír.


Hogyan működik?

  1. Kattintson az időpontfoglalás hívógombra. A gomb a videókonzultációs felületére viszi.
  2. Válassza ki orvosunkat, illetve a kívánt időpontot! A szabad időpontok zölddel vannak jelölve. 
  3. Töltse ki az adatmezőket! A véglegesítéshez töltse ki adatait (regisztráció, személyes adatok és számlaadatok).
  4. Gondosan olvassa el a technikai feltételeket. Kérjük, a technikai feltételeket olvassa el a konzultáció előtt, olyan helyet és eszközt válasszon, ami alkalmas a videókonzultációhoz. 
  5. Beszéljen orvosunkkal. A videókonzultáció során mondja el panaszait, kórelőzményeit, tegye fel kérdéseit, látható tüneteit mutassa meg orvosunknak - ugyanúgy, ahogy rendelői körülmények közt tenné. Mindent beszéljenek át, ami panaszaival, teendőivel kapcsolatos.

 

Dr. Lakos Gábor
csecsemő- és gyermekgyógyász

Hétfő: 12:00 - 15:00

Dr. Lakos Gábor 1999-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, az állami egészségügyben 17 éve dolgozik, a főváros nagy vonzáskörzetét ellátó vidéki kórházban. 2005-ben tett gyermekgyógyászat szakvizsgát.
Szakmai pályafutása során igen sok tapasztalatot gyűjtött a csecsemő- és gyermekgyógyászatban előforduló kórállapotok és betegségek széles spektrumának kezelésében, gyakorlatot szerzett az újszülött gyógyászatban, az óvodás- és iskoláskorú gyermekek, valamint a tinédzserek sürgősségi ellátásában.
A magán egészségügyi szektorban több, mint 10 éve dolgozik, 2016-tól tagja a DoKid orvoscsapatának.
Az elmúlt években számos alkalommal hívták meg szakértőként különböző TV csatornák (RTL Klub, M1, ATV, Budapest TV) magazin-műsorai, meghívott előadóként rendszeresen tart előadásokat szakmai fórumokon, iskolákban, orvosi kongresszusokon, céges rendezvényeken. Vezetőségi tagja Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramja 2010-2020 Szakmai Gremiumának.

 

 

Newsletter

Do not miss our promotions, be first informed about our novelties!

Tritonlife BLOG

Go to the blog
Please call me back