Gyermek reumatológiai videó konzultáció

 

Dr. Garan Diána csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos, egyetemi tanársegéd, speciális szakterülete a gyermekgyógyászaton belül a gyermekreumatológia, 2011 óta oszlopos tagja az ország vezető gyermekreumatológiai munkacsoportjának.

 

MILYEN PANASZOKKAL FORDULHATNAK DR. GARAN DIÁNÁHOZ?

 • általános gyermekgyógyászati panaszokkal (háziorvosi feladatkörökben)
 • ízületi panaszok, sántítás, duzzadt, fájdalmas ízületek, kivéve sportsérülések
 • nem örökletes izomgyengeség
 • rendszeresen, legalább fél éve visszatérő ismeretlen eredetű lázas betegségek
 • ismert, krónikus gyermekreumatológiai diagnózissal rendelkező betegek rendszeres ambuláns követése (kórházi háttér esetén amennyiben az nem egyezik velem, az ottani gondozó orvossal együttműködésben)
 • általános tájékoztatás betegségek természetéről, lefolyásáról, gyógyszeres terápiákról adott gyermekreumatológiai betegségek esetén

 

Videó konzultációnkat online előre utalással vehetik igénybe. Rendszerünk közvetít Ön és az orvos illetve segítő szakember között, hívása közvetlenül szakemberünk telefonján vagy számítógépén landol. Orvosunk ugyanúgy kikérdezi a kis beteg panaszairól, kórelőzményekről, tünetek összességéről, lehetőségekhez mérten differenciáldiagnosztikát végez, hasznos tanácsokkal látja el, szükség esetén receptet ír.


Hogyan működik?

 1. Kattintson az időpontfoglalás hívógombra. A gomb a videókonzultációs felületére viszi.
 2. Válassza ki orvosunkat, illetve a kívánt időpontot! A szabad időpontok zölddel vannak jelölve. 
 3. Töltse ki az adatmezőket! A véglegesítéshez töltse ki adatait (regisztráció, személyes adatok és számlaadatok).
 4. Gondosan olvassa el a technikai feltételeket. Kérjük, a technikai feltételeket olvassa el a konzultáció előtt, olyan helyet és eszközt válasszon, ami alkalmas a videókonzultációhoz. 
 5. Beszéljen orvosunkkal. A videókonzultáció során mondja el panaszait, kórelőzményeit, tegye fel kérdéseit, látható tüneteit mutassa meg orvosunknak - ugyanúgy, ahogy rendelői körülmények közt tenné. Mindent beszéljenek át, ami panaszaival, teendőivel kapcsolatos.

 

 

Newsletter

Do not miss our promotions, be first informed about our novelties!

Tritonlife BLOG

Go to the blog
Visszahívást kérek