Budapest is újabb magánkórházzal bővül: TritonLife Duna Magánkórház

A TritonLife Csoport a korábban már jelzett fővárosi fejlesztési lépések következő nagy állomásáról tájékoztatta a sajtó képviselőit.

A Duna partján elhelyezkedő Millennium Tower II. irodaházban, a 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7. számú épületben nyitják legújabb fővárosi, magas szintű integrált járó-, és fekvőbeteg ellátó centrumukat TritonLife Duna Magánkórház néven.

Nagyon fontos lépés a fejlődésünk során, hiszen ez az első olyan fővárosi központunk, ahol fekvőbetegek ellátását is meg tudjuk oldani a TritonLife Róbert Magánkórházon kívül. Régen dolgozunk azon, hogy úgy tudjunk bővíteni, hogy közben hosszú évekre ne váljunk mélyen veszteségessé túldimenzionált beruházások eredményeképpen, de ugyanakkor a hozzánk fordulókat magas színvonalon el tudjuk látni. Ez a lépés pontosan illik ebbe a képbe, hiszen repülőrajttal, telt házzal tudunk indulni az új helyszínen még az idén.” – mondja Haraszti Péter a TritonLife csoport alapítója és vezérigazgatója.

Végre el tudunk kezdeni specializálódni, ami elkerülhetetlen ilyen ütemű fejlődés mellett. A TritonLife Róbert Magánkórházunkban a 6 műtő, 4 szülőszoba, 70+ ágy régen túl szűk keresztmetszet, és a rendkívül gyorsan fejlődő mozgásszervi sebészetünk alig fért már el az évi 6’000 műtét és 1’800 újszülött mellett a házban.” – mondja Dr. Fábián Lajos, a TritonLife csoport másik alapítója, elnöke és szakmai stratégiai vezetője.

A Duna-parti exkluzív lokáció – a TritonLife Duna Magánkórház – a teljes ortopédiai, gerinc-, és kézsebészeti aktivitásunkat, vagyis a TritonLife mozgásszervi sebészetét hivatott elsősorban kiszolgálni, az infrastruktúrát is ennek megfelelően alakítottuk ki. 2 korszerű műtő, 18 ágy (2 postoperatív őrző), diagnosztika, mozgásszervi rehabilitációs terek, és járóbeteg rendelők főleg ezt a szakmai területet szolgálják majd. A TritonLife Ortopédiai Centrumunk és Gerincsebészeti  Központunk orvos-vezetői alig várják már, hogy költözhessenek. Ezzel a lépéssel már 8 műtővel szolgáljuk a fővárosi ügyfeleinket, ami hamarosan 12 műtőre bővül egy harmadik fővárosi magánkórház nyitásával, de ennek részleteiről hamarosan külön tájékoztatást adunk” – teszi még hozzá Fábián.

A TritonLife csoport ígérete szerint hamarosan újabb bővülési hírekkel érkeznek mind a fővárosban, mind vidéken.

TritonLife Duna Magánkórház

TritonLife Duna Magánkórház

 

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Visszahívást kérek