Összefogás az Egészségért

 

Összefogás az egészségért

A jelenlegi háborús helyzet miatt Ukrajnából Magyarországra menekülő emberek, családok száma hazánkban egyre növekszik. Sokuk mindenüket hátrahagyva csak egy bőrönddel utazott át, hogy biztonságban tudhassa szeretteit. Úgy gondoljuk, hogy kötelességünk részt vállalni abból a segítségnyújtásból, amelyet jelenleg szerencsére országszerte tapasztalhatunk. Szervezetek tömege kezdett gyűjtésbe, hogy a hozzánk menekülő családok napi szükségletei el legyenek látva.

Emiatt fontosnak éreztük, hogy a Doktor24-el karöltve létrehozzuk az Összefogás az Egészségért kezdeményezést, és a saját eszközeinket felhasználva úgy segítsünk, ahogy csak tudunk. Ennek keretén belül a hazánkba érkező, ukrán állampolgársággal rendelkező személyeknek ingyenes orvosi ellátást biztosítunk. A kezdeményezéshez azóta számos magánegészségügyi szolgáltató csatlakozott már, így segítve a cél elérését.

https://osszefogasazegeszsegert.hu/ gyűjtőoldalon megtekinthető a partnerek listája, illetve a csatlakozás menete. Ezen a linken várjuk azokat a magánegészségügyi vállalkozással rendelkezőket, akik szeretnének részt venni az összefogásban.

Csapatunk kapcsolatot ápol a menekülteket segítő kormányzati és civilszervezetekkel, így a felajánlott szolgáltatások mielőbb eljuthatnak azokhoz, akiknek szüksége van rá.