Szűrővizsgálati csomagjaink

  

szűrővizsgálat

szűrővizsgálat

Az emberi szervezet egy masszív rendszer, amely sok behatásnak "szó nélkül" ellenáll. Éjjel-nappal azon dolgozik, hogy a különböző megpróbáltatásokat átvészelje, mindezt észrevétlenül. Megküzd a kórokozókkal, az egészségtelen táplálékkal és még sorolhatnánk mennyi mindent képes elviselni. Ezeket a küzdelmi folyamatokat a legtöbbször nem észleljük, már csak akkor figyelünk fel, ha tényleg vészhelyzet van.

Minden szűrővizsgálati csomagunk alapja egy kiterjesztett laborvizsgálat és egy általános belgyógyászati kiértékelés, konzultáció.

Alap szűrővizsgálati csomagunk kiegészíthető további szűrővizsgálatokkal, melyeket Ön választhat ki tetszés szerint. Kombinálja szakorvosi paneljeinket igénye szerint, hogy tényleg azt kapja, amire Önnek és munkavállalóinak szüksége van! 

 

 

 
 
Nem tudja, mit válasszon? Segítünk!

Ugyanis az egészség tudata biztonságot jelent. Mi hiszünk abban, hogy nem szabad megvárni a szervezet vészjelzéseit. Ahogyan autónk, szervezetünk is rendszeres karbantartásra szorul.  Ezt a legkönnyebben az Ön és munkavállalói igényeire szabott szűrővizsgálattal érjük el.

Kollégánk segít igényre szabni a szűrővizsgálatokat és meghatározni a pontos árakat. 10 fő felett ugyanis kedvezményes konstrukcióban vehetik igénybe szolgáltatásainkat.

Kérjen ajánlatot emailben a csonka.melinda@robertkorhaz.hu email címen. Kollégánk 3 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessenek a részletekről. Kérjük, hogy az emailben adja meg telefonos elérhetőségét is!

szűrővizsgálatok