Telemedicina

Mi az a TritonLife Telemedicina?

A TritonLife csoport célja, hogy ügyfeleinek minden helyzetben biztosítani tudja a magas színvonalú egészségügyi ellátást. Fontosnak tartjuk, hogy segítséget tudjunk nyújtani mindazoknak, akik egészségügyi panaszokkal küzdenek, de jelen helyzetben nem tudják, vagy nem szeretnék elhagyni otthonukat. Éppen ezért a TritonLife család összefogott: orvosok, marketingesek, online szakértők és üzletfejlesztők dolgoztak együtt azon, hogy elérhetővé váljon az ügyfelek számára az online orvosi konzultáció

TritonLife Telemedicina

  • Orvosi videókonzultáció, mely során audiovizuális eszközök segítségével (okostelefon, kamerával ellátott laptop, webcamera) zajlik a konzultáció. Ebben az esetben a páciensnek lehetősége van arra, hogy szemmel látható tüneteit is megmutassa az orvosnak. Az elérhető szakorvosi konzultációk listáját folyamatosan bővítjük.

Hogyan tudja igénybevenni az orvosi videókonzultációt?

Videókonzultációnkat online előre utalással vehetik igénybe. Rendszerünk közvetít Ön és az orvos illetve segítő szakember között, hívása közvetlenül szakemberünk telefonján vagy számítógépén landol. Orvosunk ugyanúgy kikérdezi a beteg panaszairól, kórelőzményekről, tünetek összességéről, lehetőségekhez mérten differenciáldiagnosztikát végez, hasznos tanácsokkal látja el, szükség esetén receptet ír.
 

1.

SZAKTERÜLET KIVÁLASZTÁSA

2.

ORVOS KIVÁLASZTÁSA

3.

IDŐPONT KIVÁLASZTÁSA, ADATOK MEGADÁSA

4.

TECHNIKAI ÚTMUTATÓ ÁTOLVASÁSA

5.

ORVOSSAL TÖRTÉNŐ KONZULTÁCIÓ

A részletek gombra történő kattintást követően átirányítjuk a kiválasztott szolgáltatás oldalára, ahol részeltes leírást talál.  Válassza ki az elérhető orvosok közül az Ön számára legszimpatikusabb orvosunkat, majd kattintson az időpontfoglalás gombra. Ezt követően átirányítjuk a vidókonzultációs felületre.
 
Az elérhető időpontok zölddel vannak jelölve. Válassza ki az Ön számára ideális időpontot, majd a regisztrációs folyamat során adja meg adatait. Kérjük, a technikai feltételeket olvassa el a konzultáció előtt, olyan helyet és eszközt válasszon, ami alkalmas a videókonzultációhoz.  A videókonzultáció során mondja el panaszait, kórelőzményeit, tegye fel kérdéseit, látható tüneteit mutassa meg orvosunknak - ugyanúgy, ahogy rendelői körülmények közt tenné. 

 

Elérhető videós konzultációk
 

Csecsemő- és gyermekgyógyászat

Gyermek ortopédia

Gyermekpszichológia

Gyermek bőrgyógyászat

       

Gyermek fül-orr-gégészet

Gyermek gasztroenterológia

Gyermek reumatológia

Gyermek neurológia

       

Gyermek urológia

Urológia

Szülészet-nőgyógyászat

Dietetikai tanácsadás

       

Pajzsmirigy sebészet

Szédülés ambulancia

Gyermeksebészet

Kézsebészet

       

Traumatológia

Meddőség

Endometriózis

Andrológia

       

Hematológia

     

     

 

Az elérhető szakorvosi konzultációk listáját folyamatosan bővítjük.

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek