A 10. Kistesó volt a Karácsonyi ajándék! :)

Az alábbi levelet még Adventkor kaptuk, de sajnos technikai okok miatt nem tudtuk közzétenni.

Azonban most ezt pótolnánk, hiszen a várakozás azóta véget is ért és ez a gyönyörű család már együtt tölthette a Karácsonyt. S nem akármennyi, hanem TÍZ gyermek és boldog szüleik az egyik legnagyobb ajándékot kapták idén Karácsonyra: egymást! :)


"Advent a várakozás ideje!

Minden kisgyermekes családnál ebben az időszakban nagy gondot jelent, hogy mit is tesz a gyermekeknek a fa alá. Ezzel mi sem vagyunk másképp. Főként, hogy nagy a szórás: 21, 19, 15,14,10, 8, 5, 3, 1.5 éves gyermekeinknél még az is gond, hogy mi az, ami már nincs meg a nagyoktól. 

Egy biztos, hogy már június végen elmondtuk nekik, hogy egy ajándék már úton van Karácsonyra: egy újabb kistesó! És még másoknál az adventi koszorún a gyertya gyújtás a gyerekek számára inkább a számoljunk-mennyi-van-még-karácsonyig kérdést jelenti, nálunk az idén mennyi-van-még-Gergő-érkezéséig felkiáltás hangzott el. 

És most, hogy a finisben vagyunk, kicsit besűrűsödtek a kórházi bejárások: 36 hetes labor, aneszteziológus, gyakoribb ctg. Jó úgy odamenni a kórházba, hogy úgy köszöntenek, mint egy családtagot, érdeklődnek a kis Róbert Gidákról, emlékeznek, hogy a legkisebb másfél éves, közben az új kollégának elmondják, hogy milyen aranyosak egymással a testvérek.

Tizenhét év után is nagyon hálás vagyok Dr. Herczeg Szabolcsnak a sok gondoskodásért, amivel a terhességeimet végigkísérte, hogy minden szülésnél ott volt mellettem. A szülésznőknek és kiemelten Czemmel Franciskának és Kovácsné Bognár Katalinnak, hogy segítettek emlékezetessé tenni minden egyes szülést.

És bár most is teli izgalommal várom a nagy napot, de tudom, jó kezekben leszek, jó emberek vesznek majd körül a szülés alatt, és utána is, a csecsemő osztályon dolgozó kollégák."Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek