2017. 08. 29.

AZ ÉV ELSŐ LOMBIKBÉBIJE!

A mi kis történetünk a meddőségi osztályon kezdődött alig egy évvel ezelőtt. Miután rátaláltunk Tekse István Doktor Úrra pár hét leforgása alatt megállapította, hogy lombikbébi beültetéssel lehet gyermekünk. Ez első hallásra nagyon ijesztő, és nagyon hosszú folyamatnak tűnt, de a Doktor Úr megnyugtató és biztató szavai minket is megerősítettek, hogy jó helyen, jó kezekben vagyunk, ne tétovázzunk, ugorjunk bele életünk eddigi legnagyobb feladatába. 

  1. december 31-én elkezdődött; alig két hét múlva már a szívem alatt hordoztam a mi kis kincsünket. Minden egyes kórházi látogatásunkkor sok-sok mosolyt, biztató szavakat, kedvességet kaptunk a meddőségi osztály összes dolgozójától.

terhesgondozást is Tekse Doktor Úr vezette végig ugyan olyan nyugalommal, kedvességgel, mint ahogyan azt megszoktuk tőle. 

Életünk legboldogabb kilenc hónapja után eljött a várva várt nap, amit drága szülésznőnk, Czemmel Franciska magabiztos kezei között kezdtünk, és még drágább Doktor urunk kezei között zártunk. 2016. szeptember 28-án megkaptuk, amire annyira vágytunk; a legédesebb hajasbabát a világon :)

 Ilyenkor az ember legszívesebben már az otthon melegét érezné, de a családi szoba és a sok kedves nővér, csecsemős nővér ezt feledtette velünk.

 

Minden percben állnak a család rendelkezésére maradéktalanul teljesítve a kéréseket. Közös életünk kezdete nem is indulhatott volna kiegyensúlyozottabban, boldogabban. Örök hála a Róbert Kórház összes munkatársának, kiemelve Tekse Doktor Úrnak, hogy segítettek családdá válni, aminél már biztos, hogy nem létezik fantasztikusabb dolog a világon.