BŐVÜLT A „RÓBERT GIDA GYŰJTEMÉNYÜNK”

Orsolya napon született meg Noémiék második gyermeke Orsi. A nagyobbik tesó jöttekor találkoztak először Dr. Nyéky Boldizsárral a meddőségi részlegen. Beavatkozásra és egyéb kezelésre nem volt szükség, Imre születése spontán és simán zajlott. Orsi pedig olyan váratlanul érkezett, hogy nem kis meglepetést okozott az egész családnak. 

„Egy rákszűrésen tudtam meg, hogy várandós vagyok. Azonnal nyúltam a telefonért és hívtam a Róbert Károly Magánkórházat és egyből bejelentkeztem Nyéki doktor úrhoz.”

 2 évvel ezelőtt még nem tudta ki lesz mellette a doktor úron kívül, de végül kölcsönös szimpátia alapján Czemmel Franciskára esett a választás, ami annyira jó döntésnek bizonyult, hogy 2 évvel később a kislányuk születésénél is, ez a „páros” kísérte végig a kismamát a szülés végéig. 

A jó emlékeken kívül a babafotók is bővültek, ugyanis mindkét tesóról készült elsőmosoly Róbert Gida fotó.

„Izgatottan várom a pillanatot, hogy mit fog hozzá szólni a nagy tesó, az apukája megpróbálta megmagyarázni neki, hogy bővült a család, de nem biztos, hogy ebből sokat megértett. És már másfélnapja nem láttam a kisfiam, nagyon hiányzik.”

Végig kísértük azt a pillanatot, amikor a nagy tesó először látja, hogy a nagy pocakból - amit olyan sokszor simogatott és puszilgatott - ki bújt elő. Orsit a fotózásra már a nagy és erős báty tolta ki és egészen a végéig – kicsit megszeppenve ugyan- de „óvta” a vakuvillanásoktól.

 

Ha egyszer beindul a modellkarrier ... :)

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek