2017. 08. 30.

BUSZOZIK, NÉZELŐDIK, ÁLMÉLKODIK, SZAGOL, ÍZLEL, ESZIK, BULIZIK....EGYSZERŰEN BOLDOG!

Sejtitek, hogy valami egészen szokatlan történt a Róbert Károly Magánkórház háza táján? Köpeny, munkaruha, telefonok, orvosi műszerek, számítógépek eldobva (csupán néhány órára) és irány a csapatépítés! 

Buszra pattantunk. Igazgatóság, HR, orvosok, műtősök, asszisztensek, ügyfélszolgálatosok, nővérek, szülésznők. Elindultunk Tatára. 

A szállásunk… ööö… impozáns... volt. Nem kis vidámságot okozott a szobák dekorációja. El tudjátok képzelni, amint orvos igazgatónk, Dr. Szakonyi Tibor és kiváló meddőségi specialistánk, Dr. Tekse István meglátták az ágyukat rózsaszirommal leszórva, szív alakúra hajtogatott törölközőkkel…??

Érkezés után körbesétáltuk az Öreg-tó környékét Tatán. A látvány, a nyugalom, a fejünk felett szálló vadludak, mindenkiből kisöpörték a hétköznapok stresszét. Ha semmi más nem történik ezen a hétvégén, csupán ez a séta, már akkor is megérte!

De a fő cél Neszmély volt, a Szöllősi Pincészet. Borkóstolóra és Márton-napi vacsorára vártak bennünket. A Pincészet 2009-ben az év pincészete címet kapta. A vacsora és a borok után megértettük, hogy miért. Szöllősi Mihály volt a vendéglátónk, aki részletesen bemutatta egyedülálló pincészetét, korszerű berendezéseit, és csodás borait. Nehéz lenne megmondani melyik tetszett a legjobban.

Vacsora után pihenés helyett egy kis tánc, majd némelyeknek mély alvás, másoknak egy kis disco a közelben.

Vasárnap egészséges reggel szaunával, bőséges reggelivel, majd jókedvű hazatéréssel.

A csapat összetartója ereje eddig sem volt gyenge, de ezután a 2 nap után, bátran állítjuk, hogy megbonthatatlan kötelékké erősödött.

A köpenyek ismét fehérek, a ruhák frissen vasaltak, a telefonok izzanak és a számítógépek ismét értetek dolgoznak. Nem beszélve rólunk.

Itt vagyunk és várunk Benneteket, megújult erővel! :)

Itt pedig a kirándulás során készített fotók: