2021. 08. 17.

Mostantól Happy-Cukimamik boksszal várjuk kismamáinkat

TritonLife - Cukimamik

2021. májusától a TritonLife Róbert Magánkórház közös együttműködésbe kezdett a Cukimamikkal. Ez azt jelenti, hogy minden kismama átveheti a Bella Happy Baby és a Cukimamik közös együttműködéséből létrejött Happy-Cukimamik baba-mama bokszot.

„Szeretnénk, ha azt éreznék az anyukák, hogy ez egy apró ajándék Tőlünk Nekik, épp ezért nem kérünk semmit cserébe. A baba-mama bokszokat útravalónak szánjuk az édesanyák részére, így igyekszünk minőségi tartalommal, és minden földi jóval megpakolni. Az átvételkor semmilyen kötelezettsége nincs az anyukának, csupán jó érzéssel fogadni a kis bőröndöt, amely termékeket, ismertetőket tartalmaz, és cuki dizájnjának köszönhetően később emlékek őrzésére is felhasználhat.

Mi magunk is édesanyák vagyunk, akik a háttérben azon dolgoznak, hogy minél több édesanyához elérjünk, és egy apró gesztussal gratuláljunk a gyermekük születétéhez, valamit lehetőséget teremtsünk, hogy újdonságokat fedezzenek fel.

Amikor megszületett első gyermekem, azt sem tudtam, mire van igazán szükségem. Ismeretlen volt a terület. Már ott elakadtam, hogy egyáltalán melyik pelenkát vegyem meg és egyáltalán mire van szükségünk, vagy miről érdemes tudni?

 A baba-mama ajándékcsomagban lévő mintatermékekkel, újdonságokkal és tájékoztatókkal segítünk felfedezni az anyasággal kapcsolatos praktikus dolgokat.”

Karsai Judit, Cukimamik alapító

TritonLife - Cukimamik TritonLife - Cukimamik 

A cél, hogy a TritonLife Róbert Magánkórház mellett még nagyon sok állami-és magánkórházba eljussanak ezek a csomagok, és megajándékozzák az édesanyákat.

„Azt tapasztaljuk, hogy az édesanyák mindig jó szívvel fogadják a különböző baba termékekkel kapcsolatos tanácsokat. Különösen, ha első baba születéséről van szó. Nagyon gyakori, hogy az osztályon dolgozó kollégáinktól kérdeznek egy-egy eszközzel, termékkel kapcsolatban, hogy melyik típust érdemes beszerezniük. Éppen ezért nagy örömmel fogadtuk a Happy-Cukimamik bokszát, hiszen így konkrét alternatívát tudunk kínálni a baba és a mama ápolásához hozzátartozó termékekből.”

Dax Kinga, marketing manager-TritonLife csoport