2018. 11. 10.

Tekse Doktor Úrnak mindig hálásak leszünk a kétszeres, végtelen türelemhez

Kedves Robi!

Régóta fogalmazom a levelemet, de két kis gida mellett egyelőre csak fejben sikerült ?
2017. januárjában nálatok született a kisfiunk, 2018. márciusában pedig kislányunk.
Tekse Doktor Úrnak mindig hálásak leszünk a kétszeres, végtelen türelemhez, mindig kiegyensúlyozott töretlen vidámsága nagyon sokat jelentett nekünk, főleg nekem, aki igazi aggódós kismama. ? Nem tudok elég hálás lenni, hogy hétvégén vagy este is elértem ha kellett, ráadásul mindkét gyermekem a vasárnap estét választotta megszületésének ?
Mindkét alkalommal nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy Kun Laura szülésznő kísérte a szüléseket, nála odaadóbb, kedvesebb szakembert nem is választhattam volna. Már a CTG-k alkalmával is végtelen nyugalmat árasztott, és szívből megtett mindent, hogy úgy alakuljon a szülés, ahogyan mi szerettük volna- és ez mindkétszer maradéktalanul sikerült is. Nagyon boldog vagyok, hogy két ilyen szép élménnyel és persze két csodás babával mehettünk haza. 
Bár emlékeznék mindenki nevére, akivel találkoztam a bent töltött napokban, de mindenképpen szeretném megköszönni a csecsemősök és nővérek kedvességét, segítségét, szaktudását. Metzger ZsuzsiForróné Berta Mária és Vancsik Edina,  különösen nagyon tündériek voltak. ? 
Innen is üdvözlünk mindenkit és szeretettel gondolunk minden nálatok töltött percre!