Bemutatkozunk

Bemutatkozunk

A MedAlliance Holding, mely 2018 januárjában alakult és rövid időn belül a magyar magánegészségügyi szektor egyik meghatározó szereplőjévé vált, TritonLife márkanév alatt építi tovább egészségügyi szolgáltató csoportját, mely márkanév európai úniós védjegyoltalmi bejegyzése is folyamatban van. Tagvállalataink konszolidált árbevétele már az első év végére meghaladta a 3 milliárd Ft-ot. Legfőbb célunk az akvizíciók, azaz vállalati felvásárlások, és organikus fejlődés kombinációjával elért gyors növekedés, mellyel hozzá kívánunk járulni a magyar magánegészségügyi piac tisztulásához, fejlődéséhez, a hozzánk forduló és bennünk megbízó ügyfeleink egészségi állapotának megőrzéséhez és javításához, valamint egészségügyi szakszemélyzetünk itthon tartásához és/vagy hazahozatalához.

A TritonLife Holding alapítói, tulajdonosai, és igazgatósági tagjai mind olyan magyar magánszemélyek, akik korábbi karrierjük során már bizonyították rátermettségüket, egyenként 10-30 éves szakmai tapasztalattal és kiemelkedő referenciákkal rendelkeznek a saját szakterületükön. Most egy csapatként dolgozunk azért, hogy a TritonLife kiemelkedő szerepet érjen el a régió egészségügyi ellátórendszerének fejlődésében.

Alapelvnek tekintjük a minden tekintetben legális, és etikus működést. Kiváló minőségű, magas szakmai színvonalú – mindig a legújabb és leghatékonyabb nemzetközi orvosi szakmai protokollokon nyugvó – gyógyító-megelőző szolgáltatás nyújtásával hozzá kívánunk járulni a régiónkban élő emberek egészségi állapotának megőrzéséhez és javításához.

Pácienseink és ügyfeleink érdekeit mindenek elé helyezve, orvosi szakmai munkánk során csak ún. „evidence-based”, vagyis a nemzetközi orvostudományi szakmai közélet által igazolt, elfogadott, tudományos eredményekkel szilárdan alátámasztott beavatkozásokat végzünk.

Hisszük, hogy legfőbb érték az ember. Ennek megfelelően fordulunk a bennünk bízó és hozzánk forduló ügyfeleink felé. Ugyanakkor nagyra becsüljük a nálunk, ügyfeleink érdekében és értünk is dolgozó orvosainkat és szakdolgozóinkat, ezért arra törekszünk, hogy mind anyagilag, mind pedig szakmailag megkapják a megfelelő elismerést és hosszú távú fejlődési lehetőséget.

Fontos számunkra, hogy növeljük a tagvállalataink hatékonyságát, jövedelmezőségét maximalizáljuk, és az egyes vállalatok közötti szinergiákban rejlő lehetőségeket kiaknázzuk.

MedAlliance Holding