ÁLTALÁNOS GYERMEKGYÓGYÁSZAT

ÁLTALÁNOS GYERMEKGYÓGYÁSZAT

Láz, hasfájás, köhécselés? Mindennapos dolgok egy gyakorlott szülő szemében. Ám nem mindegy, hogy mekkora gyerekről van szó, és milyen tünetekről. Segítünk elkülöníteni a veszélyes helyzeteket.

láz azért jön létre, hogy a beteg szervezet könnyebben legyőzhesse a kórokozókat. Nem az a cél, hogy feltétlenül azonnal csillapítsuk! Ám bizonyos esetekben olyan állapotot jelez, amelyet azonnal orvosnak kell látnia a gyermeket. Hányás, hasmenés esetén a legfontosabb, hogy az elveszített folyadékot pótoljuk. Vannak olyan esetek, amikor a víz is azonnal távozik a szervezetből, így nagy a veszélye a kiszáradásnak. Ekkor mindenképpen forduljunk szakemberhez. Ugyanez a hyelzet akkor, ha a köhögés olyan mértékű, hogy már a légzés is nehezített, illetve, ha nem akar elmúlni.

Csecsemő- és gyermekgyógyászati rendeléseinken segítünk eldönteni, szükség van-e beavatkozásra vagy csak néhány nap pihenőre van szüksége gyermekünknek, hogy javulást tapasztaljunk.

 

Az első év biztonsága

A pici gyermek biztonsága és a szülő nyugalma érdekében csecsemőgondozási csomagokat alakítottunk ki, amelyek tartalmaznak midnen kötelező és ajánlott vizsgálatot, amelyre a picinek születésétől kezdve szüksége lehet. A csomagokban lehetőség van a nem várt egészségügyi helyzetek megoldására is, hiszen bármikor szükség lehet szakszerű segítségre.

 

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek