Andrológiai videókonzultáció

Orvos: Dr. Zóber Tamás, PhD - andrológus, urológus szakorvos

Elérhető időpontok: 
Délutánonként 17:00-tól.

Videó konzultációnkat online előre utalással vehetik igénybe. Rendszerünk közvetít Ön és az orvos illetve segítő szakember között, hívása közvetlenül szakemberünk telefonján vagy számítógépén landol. Orvosunk ugyanúgy kikérdezi panaszairól, kórelőzményekről, tünetek összességéről, lehetőségekhez mérten differenciáldiagnosztikát végez, hasznos tanácsokkal látja el, szükség esetén receptet ír.


Hogyan működik?

  1. Kattintson az időpontfoglalás hívógombra. A gomb a videókonzultációs felületére viszi.
  2. Válassza ki orvosunkat, illetve a kívánt időpontot! A szabad időpontok zölddel vannak jelölve. 
  3. Töltse ki az adatmezőket! A véglegesítéshez töltse ki adatait (regisztráció, személyes adatok és számlaadatok).
  4. Gondosan olvassa el a technikai feltételeket. Kérjük, a technikai feltételeket olvassa el a konzultáció előtt, olyan helyet és eszközt válasszon, ami alkalmas a videókonzultációhoz. 
  5. Beszéljen orvosunkkal. A videókonzultáció során mondja el panaszait, kórelőzményeit, tegye fel kérdéseit, látható tüneteit mutassa meg orvosunknak - ugyanúgy, ahogy rendelői körülmények közt tenné. Mindent beszéljenek át, ami panaszaival, teendőivel kapcsolatos.

 

Dr. Zóber Tamás PhD
Urológus, andrológus

 

A Róbert Genium Egészségközpontban csütörtökönként folytatok urológiai rendeléseket hölgyeknek és uraknak. Ezen felül andrológiai (férfi termékenységi és merevedési) zavarokkal is foglalkozom. 

2001-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, 2002-2004 között kutatóorvosként dolgoztam az Egyesült Államokban (Johns Hopkins Egyetem, Baltimore). 2008 és 2009-ben magyar és európai (EBU) szakvizsgát tettem urológiából, 2018-ban szakvizsgáztam andrológiából. 2010-ben megkaptam a PhD tudományos fokozatot (Semmelweis Egyetem – Doktori Iskola). 2010-ben 3 hónapos laparoscopos továbbképzésen vettem részt EUSP ösztöndíjjal a Martin-Luther Egyetem Urológiai és Vese transzplantációs Klinikáján (Németország). 2009 és 2011 között az Európai Urológus Rezidens Társaság (ESRU) elnöke voltam.

2005 óta dolgozom főállásban a Péterfy Sándor Utcai Kórház – Rendelőintézet és Baleseti Központ Urológiai-sebészeti osztályon, 2019 óta főorvosi beosztásban. Jelenleg a laparoszkópos munkacsoport vezetője vagyok. 2014 óta rendelek a Róbert Genium Egészségközpontban.

Fő érdeklődési területem általános húgyúti betegségek, gyulladások, kövek diagnosztikája és terápiája. Vese, hólyag, prosztata, here jóindulatú és rosszindulatú daganatainak diagnosztikája, nyílt és laparoszkópos műtéte.  Andrológia rendelésemen rendszeres foglalkozom férfi termékenységi és merevedési zavarokkal.

 

 

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek