Gyermekneurológiai, fejlődésneurológiai videókonzultáció

A LEGGYAKORIBB PROBLÉMÁK ÉS PANASZOK AMELYEKKEL A GYERMEKNEUROLÓGUS FŐORVOSUNKAT FELKERESIK: 

koraszülöttség, a születés kapcsán fellépő komplikációk, amelyek esetleg a későbbiekben káros hatással lehetnek az agy fejlődésére. az átlagostól eltérő tempójú pszichomotoros fejlődés csecsemőkorban és kisdedkorban, epilepszia-gyanús rosszullétek, fejfájás, szédülés, járászavar, ügyetlen mozgás, tanulási problémák, figyelmi problémák.

A rendkívüli járványhelyzetre való tekintettel Dr. Herczegfalvi Ágnes Ph.D. gyermekneurológus főrovosunk online konzultáció keretében is áll rendelkezésükre. Orvosunk készséggel segít minden olyan panasz esetében, amely nem igényel fizikális vizsgálatot illetve akut ellátást. 

 

Videó konzultációnkat online előre utalással vehetik igénybe. Rendszerünk közvetít Ön és az orvos illetve segítő szakember között, hívása közvetlenül szakemberünk telefonján vagy számítógépén landol. Orvosunk ugyanúgy kikérdezi a kis beteg panaszairól, kórelőzményekről, tünetek összességéről, lehetőségekhez mérten differenciáldiagnosztikát végez, hasznos tanácsokkal látja el, szükség esetén receptet ír.

Hogyan működik?

  1. Kattintson az időpontfoglalás hívógombra. A gomb a videókonzultációs felületére viszi.
  2. Válassza ki orvosunkat, illetve a kívánt időpontot! A szabad időpontok zölddel vannak jelölve. 
  3. Töltse ki az adatmezőket! A véglegesítéshez töltse ki adatait (regisztráció, személyes adatok és számlaadatok).
  4. Gondosan olvassa el a technikai feltételeket. Kérjük, a technikai feltételeket olvassa el a konzultáció előtt, olyan helyet és eszközt válasszon, ami alkalmas a videókonzultációhoz. 
  5. Beszéljen orvosunkkal. A videókonzultáció során mondja el panaszait, kórelőzményeit, tegye fel kérdéseit, látható tüneteit mutassa meg orvosunknak - ugyanúgy, ahogy rendelői körülmények közt tenné. Mindent beszéljenek át, ami panaszaival, teendőivel kapcsolatos.

 

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek