IVF zárókonzultáció

Az IVF (In Vitro Fertilization) kezeléseknek manapság már számos fajtája van. Gyűjtőnéven ezeket a kezeléseket lombikbébi eljárásnak szokás hívni. A közös az bennük, hogy a megtermékenyítési folyamatot külső tényezőkkel segítjük és igyekszünk elhárítani vagy kikerülni azokat a problémákat, amelyek miatt a gyermekáldás nem tud természetes úton megtörténni.

Mivel minden ember más, mindenkinek más technika az, ami végül hatásos lesz. A megfelelő módszer kiválasztásához figyelembe kell vennünk minden egyéni tényezőt. Ezért van szükség több megelőző vizsgálatra is, hogy minél pontosabb képet kapjunk a leendő anya és sokszor a leendő apa egészségi állapotáról is. Csak ezen vizsgálati eredmények tudatában van a legnagyobb esélyünk megtalálni a megfelelő IVF beavatkozást.

Zárókonzultációnkon értékeljük a korábban megválasztott kezelés eredményességét és javaslatot teszünk a további teendőkre, ha szükséges. Mivel a meddőség okai szerteágazóak, előfordul, hogy elsőre nem járunk sikerrel. Azonban nem szabad elkeseredni, hiszen számos sikertörténet igazolja, hogy többszöri probálkozás után is van esély a csoda átélésére. Szakembereink mindent megtesznek, hogy végig biztonságban érezzék magukat ezen az úton és mihamarabb kezükben tarthassák gyermeküket.

 

lombikprogram

 

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek