Pajzsmirigysebészet videókonzultáció

Orvos: Dr. Koltai Pál

Elérhető időpontok: 
Csütörtök: 17:00 - 19:00
Péntek: 17:00 - 18:30

Videó konzultációnkat online előre utalással vehetik igénybe. Rendszerünk közvetít Ön és az orvos illetve segítő szakember között, hívása közvetlenül szakemberünk telefonján vagy számítógépén landol. Orvosunk ugyanúgy kikérdezi a kis beteg panaszairól, kórelőzményekről, tünetek összességéről, lehetőségekhez mérten differenciáldiagnosztikát végez, hasznos tanácsokkal látja el, szükség esetén receptet ír.


Hogyan működik?

  1. Kattintson az időpontfoglalás hívógombra. A gomb a videókonzultációs felületére viszi.
  2. Válassza ki orvosunkat, illetve a kívánt időpontot! A szabad időpontok zölddel vannak jelölve. 
  3. Töltse ki az adatmezőket! A véglegesítéshez töltse ki adatait (regisztráció, személyes adatok és számlaadatok).
  4. Gondosan olvassa el a technikai feltételeket. Kérjük, a technikai feltételeket olvassa el a konzultáció előtt, olyan helyet és eszközt válasszon, ami alkalmas a videókonzultációhoz. 
  5. Beszéljen orvosunkkal. A videókonzultáció során mondja el panaszait, kórelőzményeit, tegye fel kérdéseit, látható tüneteit mutassa meg orvosunknak - ugyanúgy, ahogy rendelői körülmények közt tenné. Mindent beszéljenek át, ami panaszaival, teendőivel kapcsolatos.

 

Dr. Koltai Pál
Fej-nyaksebész

 

Dr. Koltai Pál nevét a fej- nyaksebészet szaktekintélyei között tartják ma számon Magyarországon. Rendkívül nagy számú műtétet végzett rendkívül bonyolult esetekben. Az Országos Onkológiai Intézet adjunktusaként súlyos betegségeket gyógyít, összetett rekonstrukciós műtéteket végez.

Kórházunkban pajzsmirigy műtétekre specializálódott, biztos kézzel operálja a parányi szervet, amely kritikus elhelyezkedése miatt igényli a nagy gyakorlattal rendelkező sebész hozzáértését.

Felmenői közt -- egészen a 18. század közepéig visszanyúlóan -- szép számmal találunk orvosokat, így feltételezhetnénk, hogy pályaválasztásában a családi légkör nagy szerepet játszott. Valójában azonban egy hirtelen jött kérdés váltotta ki a döntést.

Fiatalon idejének nagy részét a repülés foglalta le, majd a zene töltött be egyre nagyobb szerepet az életében. Ezután – folytatva a családi tradíciót – az orvosi egyetem hozott számára meghatározó élményeket és tudást. Az egyetem mellett áthallgatott az ELTE-re, zenekarban zenélt, és többek között mentőzött is – amikor éppen nem éjszakai intenzív ápolóként vállalt műszakot. Mára az ország legjobb sebészei közt tartják számon. 

 

 

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek