Szédülés ambulancia videókonzultáció

Elérhető időpontok: Hétfő: 15:00 - 18:00

Orvos: Dr. Szirmai Ágnes

Videó konzultációnkat online előre utalással vehetik igénybe. Rendszerünk közvetít Ön és az orvos illetve segítő szakember között, hívása közvetlenül szakemberünk telefonján vagy számítógépén landol. Orvosunk ugyanúgy kikérdezi a kis beteg panaszairól, kórelőzményekről, tünetek összességéről, lehetőségekhez mérten differenciáldiagnosztikát végez, hasznos tanácsokkal látja el, szükség esetén receptet ír.


Hogyan működik?

  1. Kattintson az időpontfoglalás hívógombra. A gomb a videókonzultációs felületére viszi.
  2. Válassza ki orvosunkat, illetve a kívánt időpontot! A szabad időpontok zölddel vannak jelölve. 
  3. Töltse ki az adatmezőket! A véglegesítéshez töltse ki adatait (regisztráció, személyes adatok és számlaadatok).
  4. Gondosan olvassa el a technikai feltételeket. Kérjük, a technikai feltételeket olvassa el a konzultáció előtt, olyan helyet és eszközt válasszon, ami alkalmas a videókonzultációhoz. 
  5. Beszéljen orvosunkkal. A videókonzultáció során mondja el panaszait, kórelőzményeit, tegye fel kérdéseit, látható tüneteit mutassa meg orvosunknak - ugyanúgy, ahogy rendelői körülmények közt tenné. Mindent beszéljenek át, ami panaszaival, teendőivel kapcsolatos.

 

  

Dr. Szirmai Ágnes
Fül-orr-gégész, audiológus, neurológus szakorvos

Csütörtök 9:00-12:00, 14:00-17:00

34 éve dolgozik a Semmelweis Egyetem Fül-orr-gégészeti és Fej-nyaksebészeti Klinika  Otoneurológiai (egyensúlyvizsgáló) részlegében, annak 1989 óta a vezetője. Általános fül-orr-gégészeti tevékenysége mellett a szédülés elismert szakértője mind Magyarországon, mind külföldön. Tudományos (PhD) fokozatát is a keringészavarok okozta szédülés témakörben szerezte meg. Tudását magyar és angol nyelven adja tovább mind orvostanhallgatóknak, mind végzett orvosoknak, továbbképzés keretében.

Egyesületi tagságai, tisztségviseletei: A Magyar Fül- orr- gégeorvosok Egyesülete, Magyar Stroke Társaság, Nemzetközi Neurootológiai és Equilibriometriai Társaság (2014.óta annak elnöke), Bárány Társaság, Magyar Fejfájás Társaság tagja. A Magyar Fül- Orr- Gégeorvosok Egyesülete Otoneurológiai Szekciójának a titkára, majd elnöke volt.

Az általa vezetett otoneurológiai szakambulancián a szédülő betegek komplex kivizsgálása, rendszeres gondozása, és rehabilitációja történik. Évente több ezer beteg fordul meg a rendelésén az ország minden területéről.

2005 óta a MediMOM egészségközpont, majd annak utódja, a Róbert  Egészségközpont Hegyaljában működő szédülés-ambulancián is lát el betegeket, több mint 30 éves szakmai tapasztalatát itt állítja a szédülő betegek szolgálatába.

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek