COVID-19 antigén teszt - kivonulással

c19-antigen


Mikor csináltassunk koronavírus antigén vizsgálatot?

114 990 Ft
Az antigén vizsgálat igénybevétele kivonulással Ajánlat cégeknek
1. Kérjük, vásárolja meg antigén vizsgálatunkat kivonulással online.

min. 11 teszttől →  19 990 Ft
min. 51 teszttől → 14 990 Ft

2. Kérjük, vegye fel kapcsolatot kollégánkkal az alábbi email címen keresztül: nagyvathy.eva@robertkorhaz.hu. 1-2 munkanapon belül telefonon felkeressük Önt, hogy megbeszéljük az igényeket. Kivonulási díj → 90 000 Ft/egészségügyi csapat (Budapesten belül, egyéb település külön egyeztetendő).
3. A megbeszélt időpontban és helyszínen egészségügyi csapatunk elvégzi a vizsgálatot. 1. Kérjük, vegye fel kapcsolatot kollégánkkal az alábbi email címen keresztül: nagyvathy.eva@robertkorhaz.hu.1-2 munkanapon belül telefonon felkeressük Önt, hogy megbeszéljük az igényeket.
Antigén vizsgálatunk kivonulással tartalmazza a kivonuló egészségügyi asszisztens, az utiköltség (Budapest és környéke) és egy teszt díját. Vidéki kivonulás díja külön egyeztetendő. 2. Az általunk küldött megrendelőlap aláírása és a kiállított számla előre utalása után egészségügyi csapatunk elvégzi a koronavírus gyorsteszteket a megbeszélt helyszínen
 
 

Hogyan történik a vizsgálat?

Egy mintavevő pálca segítségével, reggel éhgyomorra végezzük a vizsgálatot. A páciensnek sem enni, sem inni, sem fogat mosni, sem dohányozni nem szabad a vizsgálat előtt. Lehetőleg minél korábban az ébredés után tanácsos elvégezni. A mintavevő pálca segítségével vesszük a mintát. A beteget először arra kérjük, hogy zárt száj mellett három kisebb köhögést végezzen vagy krákogjon, majd ezt követően nyitott szájjal a garat mindkét oldaláról - a mintavevő pálcával - mintát nyerünk. Akkor végezzük jól a vizsgálatot, ha a páciens öklendezik a vizsgálat közben.

További részletek »

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek