KÓD: c19-antigen

COVID-19 antigén teszt - kivonulással

67 500 Ft

Mikor csináltassunk koronavírus antigén vizsgálatot?

Az antigén teszt a PCR vizsgálathoz hasonlóan direkt víruskimutatáson alapszik. Míg a PCR vizsgálat a vírus RNS-ét, addig az antigén teszt a vírus egyik fehérje alkotórészét mutatja ki. Így tehát ez a teszt – hasonlóan a PCR vizsgálathoz – akkor pozitív, ha a koronavírus már megtalálható a véráramban és a légutak nyálkahártyáján. Ez már a tünetek megjelenése előtti 1-2 napban bekövetkezik, tehát ez a teszt is a PCR-hez hasonlóan már ekkor kimutathatja a fertőzést. Nagy előnye, hogy a vizsgálat gyors, a minta levétele után 15 perccel eredményt ad.

Az antigén vizsgálat igénybevétele kivonulással Ajánlat cégeknek
1. Kérjük, vásárolja meg antigén vizsgálatunkat kivonulással online.

min. 11 teszttől →  19 990 Ft
min. 51 teszttől → 14 990 Ft

2. Kérjük, vegye fel kapcsolatot kollégánkkal az alábbi email címen keresztül: nagyvathy.eva@robertkorhaz.hu. 1-2 munkanapon belül telefonon felkeressük Önt, hogy megbeszéljük az igényeket. Kivonulási díj → 90 000 Ft/egészségügyi csapat (Budapesten belül, egyéb település külön egyeztetendő).
3. A megbeszélt időpontban és helyszínen egészségügyi csapatunk elvégzi a vizsgálatot. 1. Kérjük, vegye fel kapcsolatot kollégánkkal az alábbi email címen keresztül: nagyvathy.eva@robertkorhaz.hu.1-2 munkanapon belül telefonon felkeressük Önt, hogy megbeszéljük az igényeket.
Antigén vizsgálatunk kivonulással tartalmazza a kivonuló egészségügyi asszisztens, az utiköltség (Budapest és környéke) és egy teszt díját. Vidéki kivonulás díja külön egyeztetendő. 2. Az általunk küldött megrendelőlap aláírása és a kiállított számla előre utalása után egészségügyi csapatunk elvégzi a koronavírus gyorsteszteket a megbeszélt helyszínen
 
 

Hogyan történik a vizsgálat?

A reggel éhgyomorral érkező betegnél egy mintavevő pálcával az orrgaratról és a szájgaratról veszünk törletet. A páciensnek a mintavétel előtt sem enni, sem inni, sem fogat mosni, sem dohányozni nem szabad. Lehetőleg minél korábban az ébredés után tanácsos elvégezni. A mintavétel során a beteget először arra kérjük, hogy zárt száj mellett három kisebb köhögést végezzen vagy krákogjon, majd ezt követően nyitott szájjal a garat mindkét oldaláról - a mintavevő pálcával - mintát nyerünk. A mintát ezt követően laborvizsgálatra küldjük és az eredményt 24-48 óra elteltével kapjuk meg. Erről az ügyfelet emailben értesítjük, ezért fontos, hogy az adategyeztetésnél az az email cím legyen megadva, amelyre az eredményt várják.

További részletek »