KÓD: c19-pcr-teszt

COVID-19 PCR vizsgálat - kivonulással

69 500 Ft

Mikor csináltassunk koronavírus PCR vizsgálatot?

Heveny tünetek megjelenésekor (láz, elesett általános állapot, izomfájdalom, nagyfokú erőtlenség, köhögés, fulladás) sürgősen értesíteni kell a háziorvost telefonon, aki az érvényes eljárási rend szerint intézkedik a beteg további ellátásáról; ekkor PCR vizsgálat elvégzésére van szükség.

Ha a panaszok kezdete után 8-14 nappal kerül sor vizsgálatra, akkor először PCR vizsgálatot, majd ha az negatív, akkor szerológiai vizsgálatot érdemes végezni.

 

A PCR vizsgálat igénybevétele kivonulással Ajánlat cégeknek
1. Kérjük, vásárolja meg PCR vizsgálatunkat kivonulással online.

min. 11 teszttől → 31 990 Ft
min. 51 teszttől → 29 990 Ft
min. 100 teszttől → 27 990 Ft

2. Kérjük, vegye fel kapcsolatot kollégánkkal az alábbi email címen keresztül: nagyvathy.eva@robertkorhaz.hu. 1-2 munkanapon belül telefonon felkeressük Önt, hogy megbeszéljük az igényeket. Kivonulási díj → 90 000 Ft/egészségügyi csapat (Budapesten belül, egyéb település külön egyeztetendő). 51 teszttől egyedi kivonulási díj.
3. A megbeszélt időpontban és helyszínen egészségügyi csapatunk elvégzi a vizsgálatot. 1. Kérjük, vegye fel kapcsolatot kollégánkkal az alábbi email címen keresztül: nagyvathy.eva@robertkorhaz.hu.1-2 munkanapon belül telefonon felkeressük Önt, hogy megbeszéljük az igényeket.
PCR vizsgálatunk kivonulással tartalmazza a kivonuló egészségügyi asszisztens, az utiköltség (Budapest és környéke) és egy teszt díját. Vidéki kivonulás díja külön egyeztetendő. 2. Az általunk küldött megrendelőlap aláírása és a kiállított számla előre utalása után egészségügyi csapatunk elvégzi a koronavírus gyorsteszteket a megbeszélt helyszínen
 
 

Hogyan történik a vizsgálat?

A vizsgálathoz a szájnyálkahártyáról és az orrnyálkahártyáról egy vattapálcával kell törletet venni. Ez mindössze 2x2 másodperc, amely fájdalmatlan beavatkozás. A mintát ezt követően laborvizsgálatra küldjük és az eredményt 24-48 óra elteltével kapjuk meg. Erről az ügyfelet emailben értesítjük, ezért fontos, hogy az adategyeztetésnél az az email cím legyen megadva, amelyre az eredményt várják.

A páciensnek a mintavétel előtt 4-6 órával sem enni, sem inni, sem fogat mosni, sem dohányozni nem szabad. Ezért ehetőleg minél korábban az ébredés után tanácsos elvégezni. A mintavétel során a pácienst először arra kérjük, hogy zárt száj mellett három kisebb köhögést végezzen vagy krákogjon, majd ezt követően nyitott szájjal a garat mindkét oldaláról - a mintavevő pálcával - mintát nyerünk

További részletek »