KÓD: c19-teszt

COVID-19 szerológiai gyorsteszt - kivonulással

64 990 Ft

Mikor csináltassunk koronavírus gyorstesztet?

Általánosságban olyan esetekben, amikor az ügyfélnek nincsenek súlyos tünetei vagy egyáltalán nincsenek tünetei, de a fertőzés lehetősége biztosan nem zárható ki.

Ilyen esetek:

  • a páciensnek enyhe légúti tünetei vannak (enyhe köhögés láz nélkül és légzési nehezítettség nélkül)
  • külföldről, magasan fertőzött területről érkezett haza, emiatt vagy lehetséges, bizonytalan itthoni betegkontaktus miatt otthonában kell maradnia. Ebben az esetben két hét után tudjuk fogadni ügyfeleinket.
  • szeretné megtudni, hogy átesett-e akár tünetmentesen, akár enyhe tünetek mellett az infekción   – hiszen ebben az esetben nyugodtabb lehet, hogy nagy valószínűséggel nem fog újra fertőződni

Mivel előfordulhat, hogy valaki úgy esik át a fertőzésen, hogy nem vagy csak enyhe tüneteket észlel, így nem feltétlenül fordul orvoshoz. A gyorsteszt alkalmas annak megállapítására, hogy már átesett-e a szervezet a koronavírus fertőzésen. Ha jelen van az úgynevezett IgG típusú ellenanyag, abban az esetben a vizsgált személy nagy valószínűséggel már nem fertőz és nem fertőződhet meg ugyanazzal a koronavírus törzzsel.

A szerológiai gyorsteszt igénybevétele kivonulással Ajánlat cégeknek
1. Kérjük, vásárolja meg COVID-19 szerológiai vizsgálatunkat otthoni teszteléssel online. min. 21 teszttől → 19 990 Ft
min. 51 teszttől → 14 990 Ft
2. Kérjük, vegye fel kapcsolatot kollégánkkal az alábbi email címen keresztül: nagyvathy.eva@robertkorhaz.hu. 1-2 munkanapon belül telefonon felkeressük Önt, hogy megbeszéljük az igényeket. Kivonulási díj → 50 000 Ft/egészségügyi csapat (Budapesten belül, egyéb település külön egyeztetendő)
3. A megbeszélt időpontban és helyszínen egészségügyi csapatunk elvégzi a vizsgálatot. 1. Kérjük, vegye fel kapcsolatot kollégánkkal az alábbi email címen keresztül: nagyvathy.eva@robertkorhaz.hu.1-2 munkanapon belül telefonon felkeressük Önt, hogy megbeszéljük az igényeket.
COVID-19 szerológiai vizsgálatunk otthoni teszteléssel tartalmazza a kivonuló egészségügyi asszisztens, az utiköltség (Budapest és környéke) és egy teszt díját. Vidéki kivonulás díja külön egyeztetendő. 2. Az általunk küldött megrendelőlap aláírása és a kiállított számla előre utalása után egészségügyi csapatunk elvégzi a koronavírus gyorsteszteket a megbeszélt helyszínen

 

Hogyan történik a vizsgálat?

A gyorsteszt az ujjbegyből vett egy csepp vérből vizsgálja mind az IgM mind az IgG típusú, specifikusan a koronavírus ellen termelődött anyag jelenlétét. A vizsgálat ideje - amíg a vizsgált vérminta reakciója megtörténik - 10 perc, emiatt a gyorsteszt elnevezés. Tehát nem azért "gyors", mert nagyon hamar, a fertőzés korai szakaszában jelez, hanem azért, mert maga a vizsgálat rövid ideig tart. Az eredmény a mintavétel után 10 perccel leolvasható. Az eredményről a vizsgálat végeztével a helyszínen tájékoztatjuk ügyfeleinket.

További részletek »