". "Jelentem, hogy az én életemet és a családomét is megmentette"

Kedves Willner Főorvos Úr!

Szeretném még egyszer megköszönni Önnek, hogy a professzionális szakmai tudásával, felkészültségével és hozzáállásával a segítségemre sietett a szülésem során keletkezett sérüléseim helyreállításában. Külön szeretném megköszönni, hogy lehetőséget adott arra, hogy az operáció sztóma nélkül kerüljön végrehajtásra!

Egy - az interneten olvasott - korábbi interjújában Ön úgy fogalmazott, hogy amit csinál, az "nem életmentés". Jelentem, hogy az én életemet és a családomét is megmentette, amiért életem végéig jó szívvel és hálával fogok gondolni Önre!

Vinni fogom az Ön jó hírét minden alkalommal, amikor csak lehetőségem nyílik rá, hogy a hozzám hasonló problémákkal küzdőkhöz is eljuthasson! Ahogy szóban is elmondtam, a "történetemet" mindenképpen meg fogom osztani az interneten, lehetőségeim szerint minél nagyobb nyilvánosságot elérve. Így remélem, hogy minél több, hozzám hasonló sorsra jutott nőnek erőt és bátorítást adhatok, valamint a legfontosabb, hogy irányt mutathassak, hogy létezik Magyarországon olyan professzionális szakmai segítség, amely ezekben a reménytelennek hitt esetekben is képes megoldást nyújtani!

Newsletter

Do not miss our promotions, be first informed about our novelties!

Tritonlife BLOG

Go to the blog
Visszahívást kérek