TritonLife Medical Center Eger

A TritonLife Medical Center Eger városának első komplex egészségügyi szolgáltatást nyújtó magánintézménye. Jelenleg több, mint 30 orvossal és 24 szakterülettel várjuk pácienseinket a járóbeteg ellátás keretein belül. A szakrendelések mellett elérhető intézményünkben a legmodernebb készülékekkel felszerelt diagnosztikai és laboratóriumi háttér, hogy szakmailag a legtöbbet nyújthassuk pácienseink részére. 

Megközelítés

Intézményünk Eger belvárosában, az egri pláza (Agria Park) épületén belül, a 2. emeleten helyezkedik el. 
Gyalog: az épületnek 3 bejárata van a gyalogosok részére: Törvényház úti bejárat, Vörösmarty úti bejárat, Díszpark felőli bejárat. Az épületen belül lépcsőn, illetve kizárólag egyetlen lifttel juthatnak el hozzánk, ami a pláza földszintjén lévő információs pult mögött található. Ehhez legközelebb a Vörösmarty úti bejárat és a Díszpark felőli bejárat található. Központunk kerekes székkel is megközelíthető, az épület főbejáratához (Törvényház úti bejárat) rámpa vezet fel, valamint a belső terek is akadálymentesítettek. 
Személygépkocsival: a 25-ös főútról leágazó Törvényház utcáról juthatnak el a mélygarázsba. A mélygarázs irányából érkezve ajánlott a mozgó járdát használni, hiszen azzal a földszintre jutva közvetlenül a TritonLife Medical Centerhez vezető lifttel állnak majd szemben. 
Tömegközlekedés: a helyi autóbuszok közül a 17 járat megállója 300 m-en belül található, a távolsági autóbuszok végállomása, pedig kb. 300 méter távolságra van a helyszíntől.

 

Parkolás

Az Agria Park alagsorában található parkolóház 520 személygépkocsi kényelmes és biztonságos parkolására nyújt lehetőséget. A parkoló 0 órától 24-ig áll a vásárlók rendelkezésére.

Parkolási díjak

Az első 1 óra ingyenes!
Minden további megkezdett óra 300,- Ft.

Mozgáskorlátozottak számára a parkolás ingyenes! A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, használja a mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóhelyeket és távozás előtt mutassa fel mozgáskorlátozott parkolási igazolványát az Információs Pultnál.
A parkolás nem a TritonLife Magánkórházak Zrt. szolgáltatása, így a leírt információk mindenkori helyességéért, az árak és feltételek esetleges változásáért nem tudunk felelősséget vállalni.

 

Képek

Földszinti bejárat (információs pult mögötti lift):


Recepció, váróterem: