1999-ben kezdtem egyetemi tanulmányaimat a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen, ahol 2005-ben általános orvosi diplomát szereztem. A másodéves nyári gyakorlati időt fül-orr-gégészeti osztályon töltve több műtétet láthattam, ami akkor nagyon megfogott és későbbi pályaválasztásomra is hatással volt. Végül negyedéven vált biztossá számomra, hogy ezt a szakmát akarom végezni a továbbiakban Magyarországon.

Kaposvárra érkezve rengeteg hasonlóságot véltem felfedezni gyermekkorom helyszíneivel, szívembe lopta magát a város, a környék és az emberek. Megnyerő volt a kórház hozzáállása, valamint felszereltségét tekintve is megállta a helyét országosan, így a somogyi megyeszékhelyet választottam.

Szakképzésem során éveket töltöttem a Debreceni Egyetem Fül-Orr-Gégészeti Klinikáján, valamint Berettyóújfaluban és Szombathelyen is dolgoztam. 2012-től fül-orr-gégész szakorvosként folytatom munkámat döntően jelenleg a Kaposi Mór Oktató Kórházban.

A tritonLife Medical Centerben azon pácienseket várom, akiknek a fül, orr, garat vagy gége területén jelentkeztek panaszai.