Kérjen ingyenes konzultációt

Kérjük, adja meg adatait, és munkatársunk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Az első év biztonsága

A Róbert Medikids Gyermekorvosi Központban korszerű és komplex szűrővizsgálatok, tapasztalt és neves szakemberek gondoskodnak a babája egészségéről már újszülött kortól.
 
A Medikidsben az általános újszülött-, csecsemő- és gyermekgyógyászati vizsgálatokon túl 6 specifikus szűrővizsgálat, tanácsadás, laborvizsgálati és védőoltási szolgáltatás, házhoz kivonuló gyermekorvosi ellátás, elsősegély és babamasszázs képzés, életmód- és táplálkozási tanácsadás áll pácienseink rendelkezésére.  Számos veleszületett egészségi probléma vagy betegség esetén alapvető fontosságú, hogy mielőbb fény derüljön rá. Így a gyors diagnózist korán megkezdett terápia vagy célzott fejlesztés követheti. Újszülött- és csecsemő csomagjaink kedvezményes összeállításban, a szükségestől a kényelmesig, garantálják a baba első évének biztonságát.
50
csecsemő- és gyermekorvos, ápoló, segítő szakember
25
gyermekgyógyászati szakterület
9
speciális prevenciós és szűrővizsgálat
6245
ellátott gyermekpáciens évente

 

Csibe

csomag

tartalmazza a legfontosabb, legalapvetőbb szűrővizsgálatokat, a hallás, a szívműködés, a belső szervek illetve az idegrendszer fejlődésének szakorvosi illetve műszeres vizsgálatát.

119 000 Ft

Oroszlán

csomag

az alapvető és legfontosabb vizsgálatokon túl ingyenes gyermekorvosi vizsgálatokat biztosít  rendelőközpontban és a beteg gyermek otthonában, jelentős kedvezményeket biztosít speciális szakorvosi vizsgálatokra, laborvizsgálatra, védőoltásra, tanácsadásra.

249 000 Ft

 

Dinó

csomag

gyakorlatilag korlátlan vizsgálati lehetőséget biztosít csecsemő- és gyermekgyógyászati rendeléseinken, specifikus szűrővizsgálatokon, szakorvosi viziteken, illetve otthoni betegellátásban. A csomag magában foglal táplálkozási és védőoltási tanácsadást, szülők illetve családtagok számára egészségvédő, elsősegély és babamasszázs képzést.

749 000 Ft

Árak és szolgáltatások

Segítünk kiválasztani és személyre szabni az Ön, születendő gyermeke és családja számára a legmegfelelőbb csomagot. Kérje ingyenes tanácsadásunkat!

Csibe

csomag

119 000 Ft

Oroszlán

csomag

249 000 Ft

Dínó

csomag

749 000 Ft

Kedvezmények szolgáltatásainkból 1
Csibe
-10%
Oroszlán
-20%
Dínó
-30%
Csibe
22 500 Ft (-10% kedvezmény)
Oroszlán
0 Ft 3 alkalommal
Dínó
0 Ft korlátlan
Csibe
31 500 - 40 500 Ft (-10% kedvezmény)
Oroszlán
0 Ft 1 alkalommal
Dínó
0 Ft 5 alkalommal

Szoptatási tanácsadás 

4
Csibe
Oroszlán
Dínó

Szoptatási tanácsadás az Ön otthonában

4
Csibe
31 500 - 40 500 Ft (-10% kedvezmény)
Oroszlán
Dínó

Gasztroenterológiai és dietetikai konzultáció, táplálási tanácsok,  felmerülő problémák megbeszélése, tápl. kiegészítők és vitaminok adagolásának megbeszélése, hozzátáplálási tanácsadás

Csibe
22 500 Ft (-10% kedvezmény)
Oroszlán
20 000 Ft (-20% kedvezmény)
Dínó

Védőoltási tanácsadás (családi immunstátusz felmérése, egyéni oltási terv összeállítása, kötelező és ajánlott oltások megbeszélése), infektológus szakorvosi és védőoltási tanácsadói konzultáció

Csibe
22 500 Ft (-10% kedvezmény)
Oroszlán
Dínó

Kötelező és ajánlott védőoltások beadása (oltóanyag árát nem tartalmazza)

Csibe
3 000 Ft + szakorvosi ellenőrző vizsgálat díja
Oroszlán
Dínó

Labor (mintavétel, vérvétel)

Csibe
4 000 Ft
Oroszlán
Dínó

Vizeletvizsgálat (tesztcsík vizsgálat)

Csibe
2 000 Ft
Oroszlán
Dínó

Babaelsősegély és gyermek újraélesztési képzés szülők számára

Csibe
16 000 Ft
Oroszlán
Dínó

Babamasszázs képzés szülők számára

Csibe
16 000 Ft
Oroszlán
16 000 Ft
Dínó

Receptírás

Csibe
Oroszlán
Dínó


1

Gyermekorvosi vizsgálatainkból, gondozói és szaktanácsadói szolgáltatásainkból nyújtott árkedvezmények a csomagokat részletező tételekben.

2

A szolgáltatás igénybe vehető csecsemő- és gyermekgyógyászati, továbbá bőrgyógyászati, allergológiai, fül-orr-gégészeti, gasztroenterológiai, kardiológiai, endokrinológiai, sebészeti, nefrológiai, neurológiai, ortopédiai, pulmonológiai, urológuiai szakorvosi vizsgálat esetén. Részletek  ITT

3

Az ellátást a DoKid Home Service csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosai biztosítják előzetesen igényelt illetve egyeztetett időpontban. A kiszállás és az orvosi vizsgálat díja Budapest közigazgatási határain belül 35 000 Ft. Budapest  közigazgatási határain kívül 10 000 Ft felárat számítunk alábbi települések esetében:  Törökbálint, Diósd, Érd, Budaörs, Biatorbágy, Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Remeteszőlős, Nagykovácsi, Solymár, Üröm, Pilisborosjenő, Budakalász, Pomáz, Szentendre, Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Csömör, Gödöllő, Ecser, Maglód, Vecsés, Gyál, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Érd. Részletek: www.dokid.hu

4

A szoptatási tanácsadást rendelőnkben a Róbert Magánkórházban biztosítjuk. Házhoz kivonuló tanácsadást csecsemőápoló szakértőnk végzi a baba és a mama otthonában, a DoKid Home Service feltételei szerint (ld. #3.)

 

Róbert Medikids Központ
1146 Budapest, Thököly út 137.

A legtöbb járóbeteg gyermekorvosi rendelés, gyermekgyógyászati szolgáltatás egy helyen. A személyre szabott ellátásról képzett, odaadó gyermekorvosok és segítő szakemberek gondoskodnak. Váró- és játszószoba, korszerű rendelők, és nincs rohanás: vizsgálati időink biztosítják, hogy jusson idő minden kérdés megválaszolására.

NYITVA TARTÁS

Hétfő-péntek: 8-20 óra
Szombat: 8-14 óra

© 2020 TritonLife - Minden jog fenntartva.

Visszahívást kérek