Dr. Balogh László

Fül-orr-gégészet

Magánrendelést nem végez.

Teljes bemutatkozás

A budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem 1990-ben cum laude minősítéssel. Fül-orr-gégegyógyászatból 1994-ben szereztem szakképesítést.

Tanulmányaim befejezése után a Szent László Kórház fül-orr-gégészeti osztályán helyezkedtem el, ahol tizennyolc évet töltöttem. 2008 óta a Szent János Kórház Fül-Orr-Gége és Szájsebészeti Osztályán dolgozom. Főállásom mellett több OEP által finanszírozott szakrendelőben, illetve magánklinikán, magánrendelőben vállalok munkát, köztük a Budaörsi Egészségügyi Központban.

Tagja vagyok a Magyar Fül-Orr-Gége és a Fej-Nyaksebész Orvosok Táraságának.

Fő érdeklődési területeim az orr- és melléküregek, valamint a középfül betegségei, az endolaryngeális (endoszkópos) gégesebészet, az allergiás rinitisz (szénanátha), valamint a gyermek-fül-orr-gégészet. E témákban szakmai fórumokon több előadást tartottam, illetve bel- és külföldi továbbképzéseken, tanulmányutakon vettem részt.

A Budaörsi Egészségügyi Központban 1998 óta rendelek heti két alkalommal. Kórházi hátteremmel biztosítani tudom azoknak a pácienseknek  az ellátását is, akiknek kórházi kezelésre vagy műtétre van szükségük.