Dr. Bata Barnabás

Szülészet-nőgyógyászat
Teljes bemutatkozás

Dr. Bata Barnabás szülész-nőgyógyász szakorvos 1995-ben végezett a Pécsi Orvostudományi Egyetemen, majd anaesthesiológusként kezdett el dolgozni Székesfehérváron.
1995 decembertől 8 évig a Pécsi Tudományegyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján tevékenykedett, ott szerezte meg a szülészet-nőgyógyászati szakvizsgáját is.

A PTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán egyetemi orvostanhallgatókat oktatott, Székesfehérváron szülésznőket és csecsemőápolókat tanított szülészet tantárgyból. Székesfehérváron a Meddőségi és a Nőgyógyászati Endokrin szakrendelést vezette. Adjunktusnak 2005-ben nevezték ki.

2003-ban Siófokra költözött, ekkortól Székesfehérváron, a Fejér Megyei Szent György Kórházban dolgozott.

2010-től a Siófoki Kórház Szülészeti osztályán önkéntes segítőként dolgozott 2017. júliusáig.
2017. szeptembertől újból Székesfehérvárra került, mint vállalkozó orvos. Főleg az ultrahangos szakrendelésen dolgozott, emellett a műtőkben és szülészeten is segédkezett, éjszaka és hétvégenként ügyeletvezetőként dolgozott.
2021. január 31-től Budapesten a TrinonLife Róbert Magánkórházban is fogadja pácienseimet.

Német és angol nyelvű páciensek egyaránt fordulhatnak hozzá.

Érdeklődési területei

Ultrahang diagnosztika, meddőség, endoscopos – laparoscopos műtétek, szülési fájdalomcsillapítás, nőgyógyászati endokrinológia (PCO, hirsutismus), onkológia, infectió kontroll, genetikai szűrés, 4D-5D UH.

Több, mint 28 előadást tartott kongresszusokon és továbbképzéseken és kb. 17 poszter készült általa. Tagja a Magyar Nőgyógyász Társaságnak, az MNT Endoscopos Társaságnak, Magyar Nőgyógyászati Prevenciós Tudományos Társaságnak és a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak.