Dr. Csoszánszki Nóra

Sebészet, bőrsebészet

Magánrendelést nem végez.

Teljes bemutatkozás

Orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen kaptam 1989-ben. Sebészetből 1994-ben szakvizsgáztam.

Végzés után az Albert Schweitzer Kórház sebészetén kezdtem dolgozni, emellett externistaként – az egyetem alatt megkezdett tanulmányaimat folytatva – dr. Tasnádi Gézához jártam a gyermeksebészetre a Heim Pál Kórházba, ahol vénás malformációkkal és azok szkleroterápiájával foglalkoztunk. 1990-ben az Apáthy István Gyermekkórház gyermeksebészetén kaptam állást.

1991 októberétől a Semmelweis Egyetem I. sz. Sebészeti Klinikáján lettem klinikai orvos, majd 2005-ig egyetemi tanársegéd. Részt vettem a hallgatók oktatásában és a posztgraduális képzésekben. Kutatási területem a májbetegségek szövődményeinek kezelése, beleértve a kísérletes szervtranszplantációkat is; medikus koromtól kezdve tagja voltam a transzplantációs teamnek. A gasztroenterológiai centrumként működő Országos Sebészeti Intézetben a műtétek mellett megtanulhattam endoszkopizálni, ultrahangozni, továbbá számtalan UH-vezérelt intervenciót volt alkalmam végezni. A laparoszkópos műtétek végzésében is jártasságot szereztem.

Plasztikai sebészeti képzésen vettem részt az Országos Onkológiai Intézet Fej-nyak, Állcsont- és Rekonstrukciós Sebészeti Osztályán, a Virányos Klinikán és az Állami Egészségügyi Központ égésplasztikai osztályán. Mikrosebészeti tanfolyamokat végeztem az Országos Baleseti Intézet kézsebészetén Pécsett és a debreceni Kísérletes Sebészeti Intézetben.

Hazai és nemzetközi konferenciákon (Genova, Basel, Budapest, Pécs, Győr stb.) vettem részt előadóként és hallgatóként. Több közleményben szerepeltem első vagy társszerzőként. Tanulmányúton két alkalommal voltam a freiburgi Albert Ludwig Egyetemi Klinikán TIPS beültetése és tartósságának tanulmányozása céljából.

Korábban tagja voltam a Magyar Gyermeksebészeti Társaságnak, a Magyar Gasztroenterológiai Társaságnak és a phlebológusok klubjának, jelenleg is tagja vagyok a Magyar Sebész Társaságnak és a Magyar Orvosi Kamarának.

2005 óta állami ellátó helyeken és magánpraxisban is dolgozom. Kezdetben, a Telki Magánkórházban, majd párhuzamosan a Szent Margit Kórház Lézerambulanciáján tevékenykedtem. 2008-tól az Antemed Poliklinikán, valamint egynapos centrumokban kezdtem operálni, először a budaörsi Egynapos Sebészeti Részlegen, majd az érdi és a százhalombattai egynapos centrumokban is.

A Budaörsi Egészségügyi Központban heti egy alkalommal tartok sebészeti szakrendelést, ahol helyi érzéstelenítésben végezhető műtéteket is végzek. A műtétek során mindent elkövetek a legmagasabb esztétikai eredmény elérésére.