Dr. Garai Gábor

Gyermeksebészet

Véleményem szerint kiemelten fontos, hogy a szülőkkel és a gyermekekkel megfelelő legyen a kommunikáció az ellátás során - vallja Dr. Garai Gábor, gyermeksebész. 

Teljes bemutatkozás

Dr. Garai Gábor a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte orvosi diplomáját. Ezt követően 10 évet töltött a Heim Pál Kórházban. Ezen időszak alatt szerezte meg gyermeksebészeti szakvizsgáját. A Debreceni Egyetem Gyermekgyógyászati Intézményében 4 évet töltött el, ezidő alatt újszülöttsebészeti és gyermekurológiai tapasztalatokkal bővítette szakmai portfólióját. 

Az utóbbi években ismét a Heim Pál Kórházban végzi tevékenységét, immár mint osztályvezető helyettes főorvos. A műtő vezetése, a szakorvosjelöltek képzése valamint az egészségtudományi kar védőnői képzésében résztvevő hallgatók oktatása mellett számos új műtéti típus bevezetése is a nevéhez fűződik. 

Dr. Garai Gábor 2023. októberétől csatlakozik a TritonLife Medikids Gyermekgyógyászati Központhoz. Kis pácienseinket az alábbi panaszokkal várjuk: fityma problémák, sérvek, benőtt köröm kezelése, anyajegy eltávolítás, bőrelváltozások kimetszése.