Dr. Garan Diána Dr. Garan Diána Gyermekgyógyászat

Dr. Garan Diána

Dr. Garan Diána

Gyermekgyógyászat

“A beteg gyerekekkel való találkozásaimat a jókedv, nevetés, oldott hangulat övezi, mivel fontos célom a hagyományos gyógyítás mellett a nevetés segítségével a lélek egészségét is ápolni.”

Dr. Garan Diána 2007-ben végzett a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán, a budapesti II. számú Gyermekgyógyászati Klinika munkatársa. 2012 óta csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos, egyetemi tanársegéd, speciális szakterülete a gyermekgyógyászaton belül a gyermekreumatológia, 2011 óta oszlopos tagja az ország vezető gyermekreumatológiai munkacsoportjának.

“Autoimmun, autoinflammatorikus betegségeket diagnosztizálunk és a legkorszerűbb terápiás lehetőségeket biztosítjuk a beteg gyermek számára. A kórképek krónikus természetéből adódóan hosszútávú kapcsolatot alakítunk ki a beteg gyermekekkel és családjukkal. A gyermekek ellátása mellett tudományos kutatási munkákban is részt veszek, 2016-ban kezdtem el PhD képzésemet, melynek témája: Biológiai terápiák hatékonysága és biztonságossága juvenilis idiopathiás arthritisben. Elméleti és gyakorlati ismereteimet rendszeres külföldi továbbképzések, konferenciák látogatásával igyekszem magas szinten tartani, így a lehető legjobb tudásomat nyújtom a családok számára – meséli dr. Garan Diána.

A gyermekreumatológia mellett, rendszeresen ellát általános csecsemő-és gyermekgyógyászati klinikai gyakorlatot, 3 éven át végzett sürgősségi ügyeleti ellátást, továbbá 1 éven át dolgozott gyermek-intenzív terápiás osztályon.

 

MILYEN PANASZOKKAL FORDULHATNAK DR. GARAN DIÁNÁHOZ?

  • általános gyermekgyógyászati panaszokkal (háziorvosi feladatkörökben)
  • ízületi panaszok, sántítás, duzzadt, fájdalmas ízületek, kivéve sportsérülések
  • nem örökletes izomgyengeség
  • rendszeresen, legalább fél éve visszatérő ismeretlen eredetű lázas betegségek
  • ismert, krónikus gyermekreumatológiai diagnózissal rendelkező betegek rendszeres ambuláns követése (kórházi háttér esetén amennyiben az nem egyezik velem, az ottani gondozó orvossal együttműködésben)
  • általános tájékoztatás betegségek természetéről, lefolyásáról, gyógyszeres terápiákról adott gyermekreumatológiai betegségek esetén

 

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek