Dr. Haász Csilla

Bőr- és, nemigyógyászat, kozmetológia

Magánrendelést nem végez.

Teljes bemutatkozás

2011-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Egyetemi éveim alatt korán biztossá vált bennem, hogy a bőrgyógyászati szakirányt fogom választani; szakdolgozatomat az akne lézeres kezeléséről írtam. Bőrgyógyászati szakképzésem gyakorlatait a gyulai Pándy Kálmán Kórház, a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Bőrgyógyászati Osztályain, a Heim Pál Gyermekkórházban, valamint nagyrészt a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán végeztem, ahol széles körű szakmai ismeretekre tettem szert a bőronkológia, a szexuális úton terjedő betegségek, a gyermekbőrgyógyászat és az általános bőrgyógyászat területein. 2021 márciusában szereztem meg bőrgyógyászati szakvizsgámat kiválóan megfelelt minősítéssel.

Az általános bőrgyógyászati kórképek kezelése mellett legfőbb érdeklődési területem a bőr különböző pigmentált és nem pigmentált elváltozásainak dermatoszkópos vizsgálata. Munkám során kiemelten fontosnak tartom a prevenciót, a bőr jó- és rosszindulatú daganatainak szűrését, korai felismerését.

Rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, hazai és nemzetközi kongresszusokon, ezzel is törekedve arra, hogy betegeimnek a legkorszerűbb ellátást tudjam nyújtani.

Tagja vagyok a Magyar Dermatológiai Társulatnak (MDT) , az Európai Bőrgyógyászati és Venerológiai Akadémiának (EADV) és a Nemzetközi Dermatoszkópos Társaságnak (IDS).

Hiszem, hogy a sikeres gyógyításhoz elengedhetetlen az empatikus, nyugodt légkör megteremtése, a részletes tájékoztatás, valamint a pácienssel egyeztetett, személyre szabott kezelés megválasztása.

2021 májusa óta dolgozom a Budaörsi Egészségügyi Központban.