Dr. Hartai Tamás

Fül-orr-gégészet
Teljes bemutatkozás

1982-ben végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetem általános orvosi karán. 1987-ben fül – orr- gége gyógyászatból, 2003-ban audiológiából szereztem szakvizsgát. 2018-ban a Repülő Orvosi Szakvizsgát is letettem. 9 évig  a szegedi Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikán dolgoztam. Szakmai továbbképzésemet Németország és Ausztria nagyobb kórházainak fül-orr-gégészeti osztályain folytattam 7 évig. Itthon több kórház osztályvezető főorvosaként tevékenykedtem.

2009-től fül-orr-gégészeti és audiológiai szakrendeléseken, valamint szegedi, makói és hódmezővásárhelyi magánrendelőimben dolgozom. Műtéti beavatkozásokat-túlnyomórészt altatásban- a makói kórház és a Kisteleki Nappali Kórház egynapos sebészeti osztályán végzek.

Hallás rehabilitációs tevékenységemnek megfelelően rendszeres hallásgondozást és rehabilitációt, a fülbetegségek, a különböző okokból fennálló fülzúgás modern lézeres kezelését, valamint az orrlégzés javítására radiofrekvenciás módszert is alkalmazok. A horkolást is ezzel a gyors, modern és fájdalommentes módszerrel kezelem.