Dr. Nadianmehr Behzad

Dr. Nadianmehr Behzad  kiemelt feladatának tekinti a legjobb eredménnyel visszaadni a páciensei mozgását – mint mondja, eleve ezért lett ortopédsebész, és ez motiválja mai napig.

2011-ben végzett a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. 2019-ben ortopéd- és traumatológiai szakvizsgákon Budapesten, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem kiválóan megfelelt, így megtapasztalta és követi az ortopédia és traumatológia szerves egységét, melynek szellemében dolgozik.

Az Országos Sportegészségügyi Kórház ortopédsebészeti osztályának szakorvosa, 2016 óta fő kutatási területe az autologus porc transzplantációs sebészeti eljárás (Novocart 3D), illetve a minimál-invazív hyalinporc regeneráló kezelés (Chondrofiller).

Dr. Nadianmehr Behzad elkötelezettje a folyamatos szakmai fejlődésnek, az orvostechnológiai trendek követésének, rendszeresen részt vesz külföldi szakmai képzéseken, és harmadik szakvizsgájára készül.

A TritonLife Duna Magánkórházban is aktívan operál, a következő műtétek foglalnak el kiemelt helyet szakmai tevékenységében: primer térdprotézis beültetés, térd arthroscopia, elülső keresztszalag plasztika, meniscus reinsertio.