Dr. Nagy Ildikó

Neurológia, neurofiziológia
Teljes bemutatkozás

Dr. Nagy Ildikó neurológus és klinikai neurofiziológus kiemelt szakterületei az ENG-EMG vizsgálatok, a fejfájások és fájdalom szindrómák vizsgálata és kezelések, a demencia és Parkinson-kór vizsgálata és kezelése. 

Több mint 25 éves tapasztalata a szakterülete kiemelkedő szakemberévé teszi. Orvosi diplomáját a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerezte 1995-ben, szakvizsgáit 1999-ben neurológiából, 2012-ben klinikai neurofiziológiából szerezte. 

Szakmai pályája során 2009 előtt a Fővárosi Önkológiai Károlyi Sándor Kórház neurológusa volt, 2009-2015 között az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet szakorvosaként a fejfájás ambulancián és az EMG-ambulancián is rendelt, illetve közel évtizetes magánorvosi gyakorlattal rendelkezik. 

Tagja a Magyar Ideg- és Elmeorvosok Társaságának, a Magyar Klinikai Neurofiziológiai Társaságnak, illetve a Magyar Fejfájás Társaságnak. Az elmúlt 15 évben számos hazai szakmai folyóiratban publikált.

Dr. Nagy Ildikó a TritonLife Medical Centerben elsősorban ENG és EMG vizsgálatokat végez. A magyar mellett beszél angol és román nyelven is.