Dr. Nagy Péter Dr. Nagy Péter Sebészet

HASI SEBÉSZET

Dr. Nagy Péter

Dr. Nagy Péter

Sebészet

HASI SEBÉSZET

Sebész

1982-ben diplomáztam a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. A sebészeti szakvizsgát 1986-ban szereztem meg.

Szakmai tapasztalatra a Dél-pesti Kórházban, majd a Szent János Kórházban és az Uzsoki utcai Kórházban tettem szert, döntően az általános és onkológiai sebészet terén. A sebészet fejlődésével a laparoszkópos műtéti technikákat, a speciális technikai megoldásokat – például Hal-Rar műtét, endovaszkuláris visszérsebészet –, valamint a lézeres, rádiófrekvenciás és szklerotizációs technikát is elsajátítottam.

2004-ben orvos-közgazdász és egészségügyi menedzseri diplomát is szereztem. Részt vettem az Uzsoki Utcai Kórház klinikai informatikai rendszerének megvalósításában a kórház vezetésének tagjaként. Helyettes vezetője voltam a Zuglói Önkormányzat Rendelőintézetének, majd a Szent János Kórház orvos igazgatójaként dolgoztam két éven át – ennek során sok szakma, többek között a sebészet is alapvetően megújult.

A Budaörsi Egészségügyi Központban három éve rendelek rendszeresen és veszek részt az egynapos sebészet munkájában. Itt az elsődleges profil a sérv-, nódusz- és visszérsebészet, emellett a meglévő kórházi háttér segítségével egyéb – egynapos sebészet keretein belül nem ellátható – beavatkozásokat is vállalni tudok, például epekövesség, rektum- és vastagbéldaganatok, nagyobb hasfali rekonstrukciók, laparoszkópos sérvműtétek (TAPP, TEP) stb.

Külföldi tanulmányútjaimon – Trondheim (Norvégia), Oklahoma (USA) – további sebészeti és egészségügyi szervezési tapasztalatra tettem szert.

Hírlevél

Ne maradjon le akcióinkról, értesüljön első kézből újdonságainkról!

Tritonlife BLOG

Tovább a blogra
Visszahívást kérek