Dr. Rédei Csaba Kálmán

Gasztroenterológia

Belgyógyász, gasztroenterológus, egészségügyi menedzser specialista

 

Magánrendelést nem végez.

Teljes bemutatkozás

1975-ben születtem Budapesten. 2000-ben avattak orvossá a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2006-ban belgyógyászati, 2008-ban gasztroenterológiai szakvizsgát tettem. 2013-ban egészségügyi menedzser specialista másoddiplomát szereztem a Corvinus Egyetemen. 2016-ban „endoszkópos ultrahangvizsgálatok” licencvizsgát tettem.
Egyetemi végzésemet követően, 2000–2005 között a Budai Irgalmasrendi Kórház Belgyógyászati és Gasztroenterológiai Osztályán, 2005–2006-ban a Szent Ferenc Kórház Belgyógyászati Osztályán, 2006–2017 között a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház Gasztroenterológiai Profilján dolgoztam. 2017 óta a Budaörsi Egészségügyi Központ gasztroenterológiai szakrendelésén és több magánrendelésen dolgozom.

Működési irányom a gasztroenterológiai (gyomor-bélrendszeri, máj- és hasnyálmirigy-) betegségben szenvedők vizsgálata, kezelése, gondozása. A kórházban töltött tizenhét év alatt gyakorlatot szereztem a gyomortükrözés, vastagbéltükrözés, a nyelőcső pH-metria, az enterális stentbehelyezés, a ballonos tágítás, a perkután endoszkópos gasztrosztóma-behelyezés, a tápcsatornai vérzések endoszkópos ellátása, a gasztroenterológiai hasi ultrahangvizsgálat, az endoszkópos ultrahangvizsgálat, a kapszula endoszkópia területén.

Tagja vagyok a Magyar Gasztroenterológiai Társaságnak, a Magyar Belgyógyász Társaságnak és a Magyar Obezitológiai és Mozgásterápiás Társaságnak. Rendszeres résztvevője és előadója vagyok a Magyar Gasztroenterológiai Társaság éves nagygyűlésének.

Úgy vélem, a betegek gyógyításában a kölcsönös bizalom alapvetően fontos. A magas színvonalú szaktudás mellett az empátiának, az „orvos mint gyógyszer” gondolatnak is érvényesülnie kell.