Dr. Till Erzsébet

Neurológia, csecsemő - és gyermekgyógyász

Magánrendelést nem végez.

Teljes bemutatkozás

Általános orvosi diplomámat 1986-ban szereztem „summa cum laude” minősítéssel. Ezt követően a SOTE Kórélettani Intézet Szollár Lajos professzor által vezetett kutatócsoportjához csatlakoztam, és részt vettem az egyetemi oktatásban.1989-től a mai napig klinikusként dolgozom.

Csecsemő- és gyermekgyógyászatból 1991-ben, neurológiából 1999-ben szereztem szakvizsgát, ezen kívül carotis-dopplervizsgálatok végzésére is képesítésem van.

Gyermekgyógyászként a MÁV Kórház és a Szent László Kórház Gyermekgyógyászati osztályain dolgoztam. 1991-ben a Heim Pál Kórház Gyermekneurológiai Osztályán kezdtem meg gyermek neurológusi képzésemet.

1997-től 2009-ig felnőtt neurológusként folytattam munkámat a Szent Margit Kórházban.

2009 óta Anglia északi részén, Cumbriában is dolgozom részállásban neurológus konzultánsként. Az angol és magyar egészségügyi rendszerben egyidejűleg dolgozva sok hasznos tapasztalatra és szakmai ismeretre tettem szert, ami segíti gyógyító munkámat.

Budaörsön 2005 óta tartok általános neurológiai rendelést.

Érdeklődést mutatok az integratív orvoslás iránt, és meggyőződésem, hogy a betegségek tüneteinek enyhítésében a megfelelő étrend és életmód kiemelkedő fontosságú.