Dr. Zapf István Tamás PhD

Sebészet, plasztikai sebészet

Dr. Zapf István Tamás sebész, plasztikai sebész szakterülete az esztétikai és helyreállító sebészet, az emlődaganat sebészet, illetve az általános sebészet bizonyos területei. "A plasztikai sebészetben megtaláltam azt a hivatást, mely lehetőséget biztosít számomra mindkét érdeklődési köröm kibontakoztatásához; így a kreativitásomat a pácienseim javára fordíthatom"' - vallja. 

Teljes bemutatkozás

Dr. Zapf István Tamás sebész, plasztikai sebész szakterülete az esztétikai és helyreállító sebészet, valamint az emlődaganat sebészet

„Gyermekkorom óta vonzódom a művészetekhez, de a gyógyító tevékenység szépsége is magával ragadott. A plasztikai és esztétikai sebészetben megtaláltam azt a hivatást, mely lehetőséget ad egyszerre mindkét érdeklődési köröm kibontakoztatására, így a kreativitásomat a pácienseim javára is fordíthatom” - vallja.

2001-óta a PTE Sebészeti Klinikáján dolgozik. Először általános sebészeti, majd 2015-ben plasztikai sebészeti szakvizsgát is szerzett. Másfél évet töltött el Belgiumban ösztöndíjasként, ahol a legkorszerűbb műtéti technikákat is elsajátíthatta. 2020-ban PhD fokozatot szerzett az emlődaganatos betegek prognosztikus faktorainak vizsgálatával.

2012-óta vesz részt a magánegészségügyi ellátásban is, mert szeretne segítséget nyújtani pácienseinek a test és a lélek harmóniájának megteremtésében, és úgy elérni a lehető legjobb esztétikai eredményt, hogy közben az egyedi vonások is megmaradjanak.

Intézetünkben tevékenységi körébe tartoznak az arcfiatalító eljárások, a szemhéjplasztika, a fülplasztika, a bőrelváltozások eltávolítása, de nagy tapasztalattal rendelkezik a mell- és hasplasztikák és egyéb esztétikai jellegű műtétek területén is.

Tagja a Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak (MPHEST), a Magyar Sebész Társaságnak, és a Magyar Orvosi Kamarának.

Orvosunk személyes honlapja: https://zapf-plasztika.hu