Juhász Ágnes

Gyógytorna

"Küldetésem, hogy a hozzám érkező páciensek teljes odafigyelést, megfelelő edukációt és támogatást kapjanak gyógyulásuk érdekében. Személyes jelenlétemmel, tudásommal, több mint egy évtizedes tapasztalatommal segítem a pácienseimet, hogy panaszmentesen és aktívan tudják élni a mindennapjaikat, életminőségük megfelelő legyen."

Teljes bemutatkozás

Juhász Ágnes gyógytornász 2009-ben végzett  a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának zalaegerszegi központjában. A budapesti Károlyi Sándor Kórházban kezdte szakmai pályáját, az általános sebészeti osztályon közel 7 évet töltött, elsősorban az emlődaganatos betegek műtét utáni gyógytornájával foglalkozott. A kórházi munka mellett otthonápolást végzett, ahol ortopédiai, traumatológiai, neurológiai, reumatológiai kórképekkel is foglalkozott.

2016 óta a Semmelweis Egyetem Belgyógyászati és Onkológiai Klinika Onkológiai Profiljának gyógytornásza. Itt létrehoztuk az onkológiai betegek rehabilitációs programját, mely országos szinten is egyedülállónak minősül - meséli Juhász Ágnes. 

Küldetésem, hogy a hozzám érkező páciensek teljes odafigyelést, megfelelő edukációt és támogatást kapjanak gyógyulásuk érdekében. Személyes jelenlétemmel, tudásommal, és több mint egy évtizedes tapasztalatommal segítem a pácienseimet, hogy panaszmentesen és aktívan tudják élni a mindennapjaikat, életminőségük megfelelő legyen - foglalja össze a gyógytornász szakember.