Nyulas Jolán

Választható szülésznő

"Alapvetően vallom, hogy minden nő tud szülni és minden emberpár tud családdá születni, ebben az élettől kapott feladatban jó segítség, ha mindez egy megértő, biztató, szeretetteljes légkörben kielégítő komfort és megfelelő szakértelemben mellett történik, hogy a szülés egészséges és pozitív élmény lehessen" - fogalmaz Nyulas Jolán. 

Teljes bemutatkozás

Szülésznői pályafutását a 1990-ben a Szent Imre kórházban kezdte, ahol több mint három tartalmas évtizedet töltött. "Megtisztelő volt egy olyan csapat tagjának lenni, akik meghonosították Magyarországon a természetes módszerekkel kisért szülészeti gyakorlatot" - meséli Nyulas Jolán.

Közel 25 éve alapította és azóta is vezeti a Babaváró szülésre felkészítő szaktanácsadót. "Ennek célja hogy a szüléskisérések mellett a várandósság alatt is rendelkezésre állhassak" - fogalmaz. hazai és külföldi továbbképzések mellett, ötletadója és szervezője volt egy tapasztalatcserén alapuló továbbképzés sorozatnak, amit a szakma Kossuth Zsuzsanna díjjal jutalmazott. A  legnagyobb elismerésnek mégis szt tartja, hogy a várandósok értékelése alapján 2019-ben az év szülésznője lett. 

"Tekintettel a közelmúlt változásaira a szívem szerinti szülészeti ellátás lehetőségét a Tritonlife Róbert Magánkorházban találtam meg, hálás vagyok azért a szakmaiságért és csapatszellemért, ami itt fogadott és kiváló helyszíne egy családközpontú ellátásnak.

Alapvetően vallom, hogy minden nő tud szülni és minden emberpár tud családdá születni, ebben az élettől kapott feladatban jó segítség, ha mindez egy megértő, biztató, szeretetteljes légkörben kielégítő komfort és megfelelő szakértelemben mellett történik, hogy a szülés egészséges és pozitív élmény lehessen" - fogalmaz pályája és szakmai hitvallása kapcsán Nyulas Jolán.