2023. 11. 20

A legbefolyásosabb TOP 30-ban a TritonLife felsővezetői

A TritonLife felsővezetői idén is helyet kaptak a magyarországi magánegészségügy legbefolyásosabb embereinek listáján. A TOP30 Legbefolyásosabb szereplő a magánegészségügyben című kiadványt a Magyar Tudományos Akadémián mutatták be.

Dr. Fábián Lajos, a TritonLife Csoport társalapítója, igazgatóságának elnöke, szakmai stratégiai irányítója, egyebek mellett a Vállalkozók és Munkavállalók Országos szövetségének társelnöke és Egészségügyi Tagozatának elnöke, Haraszti Péter, a TritonLife társalapító-vezérigazgatója és Fábián Gergely operatív igazgató is a legkiválóbbak névsorában foglalnak helyet.

Dr. Fábián Lajos nemcsak idehaza, de nemzetközileg is elismert szaktekintély. „A TritonLife az összes szereplő érdekeit figyelembe véve, jó minőségben, és integrált járó-, és fekvőbeteg ellátást ajánlva épül fel, ami alkalmas lesz az ország ellátó rendszerébe történő integrációra is. Ebben a legfontosabb szereplő maga a beteg ember, az ő érdekei köré kell csoportosítanunk mindent a felépítményünkben, és keresnünk kell a szimbiotikus elemeket az állami ellátó rendszerrel is” – vallja dr. Fábián Lajos.

Haraszti Péter vezérigazgató a kiválóságot hangsúlyozza. „Azon dolgozunk, hogy világszínvonalú ellátást nyújtsunk. A cél egy olyan kiváló minőségű, magas szakmai színvonalú, országos lefedettségű magánegészségügyi-rendszer felépítése volt, amely nemzetközi kitekintéssel is rendelkezik. Egy horizontálisan és vertikálisan is integrált egészségügyi szolgáltató felépítésén fáradozunk, ami magában foglalja a széles spektrumot lefedő járóbeteg-szakellátást, az országos lefedettséget, illetve az ezekhez integráltan kapcsolódó, magas színvonalú kórházi ellátást” – véli Haraszti Péter.

Fábián Gergely hisz abban, hogy az innováció és kreativitás az egészségügyben is áttörést hoz. „Ezzel nagyobb érték megteremtésére, jobb eredményességre, jobb hozzáférhetőségre, egyszerűbb betegutakra, olcsóbb szolgáltatások létrehozására leszünk képesek kevésbé bonyolult módon, amely mind a beteg, mind a szolgáltató részéről kevesebb ráfordítás alatt elérhető. Az innováció kibővíti a lehetőségeinket, melyek egy részét már ma is alkalmazzuk, mint pl. bioszenzorok és aktivitásmérők, közösségi média használata a betegélmény javítására, távgyógyászat és ahhoz tartozó előfizetési modellek vagy az ellátás helyén alkalmazott diagnosztika. Túl kell nőnünk az egészségügy eddigi korlátain és kiterjeszteni a határokat” – hangsúlyozza a TritonLife országos operatív igazgatója.

A TOP30 Legbefolyásosabb szereplő a magánegészségügyben című kiadvány idén is megvizsgálja a szektor legégetőbb problémáit. Célja, hogy átfogóan mutassa be a nagyközönségnek és a szakmának a magyar magánegészségügyet, rálátást adjon az aktuális trendekre, a változások hátterére és azokra a döntéshozó, nagy befolyású emberekre, akik a folyamatokat irányítják.