2024. 05. 06

A TritonLife a QHB-Eger férfi kézilabdacsapat partnere

Egyre szélesebb körben nyújt teljeskörű egészségügyi védelmet Egerben a TritonLife. Magyarország legnagyobb és leggyorsabban fejlődő, országos lefedettségű magánegészségügyi szolgáltatója ezentúl az NB I-es QHB-Eger férfi kézilabdacsapata elé is védőpajzsot tart.

„A tehetségek támogatása elengedhetetlen, ami különösen fontos számomra a szülővárosomban, Egerben. Örömmel tölt el, hogy az Egri Úszó Klub, az Egri Vízilabda Klub és az Egri Squash Sportegyesület után a TritonLife Csoport orvosi szolgáltatásaival az egri férfi kézicsapat sikereihez is hozzájárulhat. Az élsportolóknak kiemelten fontos, hogy rendszeresen részt vegyenek szűrővizsgálatokon és szükség esetén gyors ellátásban részesüljenek, hiszen csak kitűnő egészségügyi állapotban tudják hétről hétre a maximumot nyújtani a pályán. Kiterjedt hálózatunk segítségével országszerte igénybe tudják venni kiváló szakembereink segítségét. A TritonLife egyik legnagyobb erőssége, hogy a hazai magánegészségügyi szektorban egyedüliként a teljes betegutat képes házon belül lefedni – legyen szó diagnosztikáról, járó- és fekvőbeteg szakellátásról” – mondta az új együttműködésről Haraszti Péter, a TritonLife alapító-vezérigazgatója.

Az előző idényben NB II-es bajnokként élvonalbeli tagságot kiharcoló klub játékosainak sokat érhet a várólista nélküli gyors, minőségi ellátás.

„A városunkban működő sportegyesületek számára sportolói Egészségkártyát biztosítunk, amivel gyorsan és kedvezményesen vehetők igénybe magas szintű szolgáltatásaink. A mérkőzések közti időszakban támogatjuk a sportolók egészségmegőrzését, sérüléseik felismerését, kezelését és utókezelését. A gyors és pontos orvosi diagnózis pedig kiemelten fontos az élsportban, hiszen a felépülést is gyorsíthatja” - világított rá dr. Katona Róbert, az Agria Plázában két és fél éve működő, immár 25 szakrendeléssel bíró TritonLife Medical Center operatív vezetője.

A TritonLife számára azonban a társadalmi felelősségvállalás is fontos, ezen tevékenységünk egyik kiemelt szelete pedig, hogy az egészségtudatosság jegyében igyekszünk vonzóbbá tenni a sportokat.

Így Egészségkártyánkkal a klub utánpótlás-játékosai is kedvezményre jogosultak, sőt, az őket támogató szülőket és a család többi tagját is bevontuk a kedvezményezettek körébe.

Abban bízunk, a szülők megnyerésével – komoly megnyugvás számukra, ha a kitűnő szakmai munka mellett gyermeküket egészségileg is biztonságban tudhatják – egyre több kedvtelésből sportoló fiatalt tudunk az általunk támogatott klubokhoz csábítani.