2023. 08. 11

A TritonLife is erősíti a veszprémi futsal sportot

Rangos együttműködést jelentett be a veszprémi 1. Futsal Club: az egészségügy dobogósa, a TritonLife Veszprém is csatlakozott a csapat támogatói közé, amely hatalmas erősítést jelent a játékosok egészségügyi állapotát tekintve - tudósított a VeHír

"Megtiszteltetés, hogy segíthetünk egy elhivatott, mégis családias sportcsapat számára, hogy a játékosok fordulóról fordulóra a maximumot nyújthassák. A megyeszékhelyen két bázissal, összesen huszonegy szakorvosi területen tudunk kimagasló színvonalú segítséget nyújtani az embereknek úgy, hogy képalkotó diagnosztikával is rendelkezünk. Ha a szívemre a teszem a kezem, remélem, keveset látjuk majd a futsalosokat, hiszen az azt jelentené, hogy egészségesek" - mondta el dr. Illésné Szilágyi Szilvia, a TritonLife veszprémi regionális vezetője. 

A mindösze 12 éves Futsal Club Veszprém élen jár a hazai futsaltársadalomban, a klubnak köszönhetően a futsal veszprémi identitássá vált - hangsúlyozta Rajki Tamás vezető, aki háláját fejezte ki a TritonLife erősítéséért.

A Magyar Kupa-győzelem mellett már három bajnoki bronzéremmel is büszkélkedhet az egyesület, amelynek a célkitűzése a következő idényben is felsőházba való bejutás és a minél fényesebb érem megszerzése lesz - fejtette ki az egyesület tiszteletbeli elnöke, Ovádi Péter a VeHír tudósításában. 

(Fotók forrása: vehir.hu)