2023. 10. 24

Az Egri Vízilabda Klub egészségügyi partnere lett a TritonLife

A TritonLife-ot választotta egészségügyi partneréül az Egri Vízilabda Klub. Az egyesület a legjobb kezekben tudhatja sportolói egészségét, hiszen a megállapodás értelmében a TritonLife teljes portfóliójával az Egri Vízilabda Klub mellé állt.

„Olyan, mintha óriások földjén lennénk” – mondta csillogó szemmel egy kisfiú az édesapjának a ZF-Eger – Ethnikos női Bajnokok Ligája-csoportmeccsen, miután a medenceparton gyors egymásutánban pillantotta meg két háromszoros olimpiai bajnok pólósunkat, Szécsi Zoltánt, aki jelenleg az Egri Vízilabda Klub elnöke, Biros Pétert, a klub szakmai igazgatóját, valamint a női vízilabda-válogatott egyik legjobbját, Szilágyi Dorottyát.

Az egyesület meghatározó szerepet tölt be a sportág hazai életében, a legjobbaknak pedig a legjobb szolgáltatások járnak, így nem véletlen, hogy az egri klub a magyar magánegészségügy élenjáróját, a TritonLife-ot választotta partneréül.

A hazai magánszektor legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő vállalata az együttműködés értelmében teljes portfóliójával az Egri Vízilabda Klub mellé állt, Szécsi Zoltán klubelnök pedig elárulta, nem csak a felnőtt játékosok érezhetik magukat a legjobb kezekben.

„Az én időmhöz képest sokkal fizikálisabbá vált a női és a férfi vízilabda is. Játékosaink a versenynaptár miatt a nap bármely szakában csúcsterhelésnek lehetnek kitéve, ezért merült fel bennünk az igény, hogy egy 0-24-ben elérhető egészségügyi szolgáltatóval dolgozzunk együtt. Nagy örömömre szolgál, hogy a mai napon egy olyan együttműködést írtunk alá a TritonLife-fal, melynek értelmében felnőtt csapataink tagjai kedvezményesen vehetik igénybe a legmagasabb színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat. Az OB I-es sportolókon kívül egyedi kedvezményekben részesülnek utánpótlás játékosaink, továbbá családtagjaik is. Megtisztelő, hogy a TritonLife is az Egri Vízilabda Klub csapatát erősíti” – nyilatkozta a sajtótájékoztatón a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdakapus, aki széles mosoly kíséretében adta át a szót Haraszti Péternek, a TritonLife alapító-vezérigazgatójának.

„Gratulálok az Egernek a mai Bajnokok Ligája-mérkőzés megnyeréséhez. Megtisztelő, hogy egy ilyen nagy múltú csapat mellé állhattunk és úgy gondolom, ez az együttműködés mindkét félnek gyümölcsöző lesz. A TritonLife hazánk legnagyobb és leggyorsabban fejlődő országos lefedettségű magánegészségügyi szolgáltatója. Több mint negyven helyszínen 2200 munkatársunk dolgozik azért, hogy minél többen juthassanak gyors, magas színvonalú egészségügyi ellátáshoz. Magyarországon mi vagyunk az egyetlen magánszolgáltató, amely a teljes betegutat képes házon belül lefedni. Nagyon örülök a megállapodásnak, számunkra is megtisztelő ez a lehetőség” – mondta el az Egerben élő Haraszti Péter.

A szolgáltató alapító-ügyvezető igazgatója mellett a TritonLife Medical Center Eger operatív vezetője, dr. Katona Róbert is sokat tett az együttműködés létrejöttéért. – „Én is gratulálok a lányoknak a győzelemhez, fantasztikus mérkőzést játszottak. Másfél éve nyitottuk meg az egri TritonLife Medical Centert az Agria Parkban, ahol már több mint harminc szakterületen nyújtunk egészségügyi ellátást. Teljes portfóliónkkal állunk a csapatok mögött, legyen szó a felnőtt pólósokról, vagy az utánpótlásban játszó gyermekekről” – foglalta össze Katona Róbert.